iOS 5.0.1 Untethered Jailbreak çıktı.../Lütfen ilk mesajı dikkatlice okuyalım
burda görsel anlatın ve her şey mevcut rahatlıkla yapabilirsin.
Printable View
iOS 5.0.1 Untethered Jailbreak çıktı.../Lütfen ilk mesajı dikkatlice okuyalım
burda görsel anlatın ve her şey mevcut rahatlıkla yapabilirsin.
Hard reset jb li cihazın jb liligini bozar mı?:D
Bendede flight radar pro war ama bazı uçakları bulmuyor sizdede öyle bir problem warmı?
peki flight no larda sıkıntı yaşıyomusunuz?
misal babam bodruma giderken uçak numarasından bulup takip etmek istiyorum ama bazen bulamıyor. yada gökyüzünde geçen uçağı görmeme rağmen haritada çıkmıyor ucak
Bugün pil cok bereketsiz Allah hayıra çıkarsın , full de şarjdan çıkardım , 2 saat 20 dakikada %71 e indi.normalde cok daha iyi olması lazımdı... Her zaman %5 lere inmeden takmadım , bu gece % 50 lerde taktım ondanmi oldu acaba.
nan aklım gitti :D benim 3g yi sattım dün akşam 4,2,1 i geri yükledim üstündeki program bilgi ne varsa sileyim diye yükledimde az önce uyandım :D :D telefon kapalı anamm açılmıyoda şarj da olmuyo dedim şimdi moku yedik :D
biraderi aradım df mod mu ne ona girmiş nası girdiyse :D açtık çalıştı :D
Benimde yazılım 4.2.1 gözüküo uzun zamandır güncellemiyorum. Son zamanlarda ciddi bir yavaşlama mevcut ama. Önerebileceğiniz birşey varmı? Yani yeni sürüm de bana fayda sağlıyacak özellikler çıktımı?
beyler bugun 4s alıyorum ınsallah dıkkat edılmesı gereken noktalar neler? yanı ınternet kullanımı ıle ılgılı asırı kota kullanması gıbı bır olay var sanırım aydınlatın benı lutfen...