Su igo yu nasil kurariz ya ucretsizinden-p
Printable View
Su igo yu nasil kurariz ya ucretsizinden-p
Google maps azıcık daha özellikli olsa hiçbirşeye ihtiyac kalmayacak.bi sesli yönlendirme , bide ekranı o anki konumuna göre hareket ettirme....başka bişey degil.
Bide harita netsiz yuklense:)
bu radyo app ları internetten ne kadar yerki ? yani ***** 1gb kotamısz var bazen youtube fılan gırmesem bıle yetmıyor radyo zaten yok..
aslında kotasız alınca kıyak olur muhtemel de bılemedım... kotalıda da cok cekmıyorsa sıkıntı olmaz.
fızy nınde app var lıste yapıp sporda yolda fılan guzel olabılır
igo süper bir navi yazılımı
ama yandex varken ben şahsen ihtiyaç duymuyorum + trafik yoğunluğu bilgisi de var yandex'te
Selamlar,
Babama şirketten ipad vermişler. Babam word yada dat formatında gelen maillleri ipadine kaydetmek istiyor bununla ilgili bir program varmıdır? ipad için en çok kullanılan güzel programlar nelerdir?
Telefonuma filmleri atarken convert ediyo itools fakat çok yavaş daha hızlı convert edicek bedava program varmıdır? birde son olarak telefonuma filmleri altyazılı koymak istiyorum bunun için hangi programları kullanabilirim.
Teşekkürler
foursquare
panorama
shazam
hipstamatic
multilens
pixlromatic
icf airport
fizy
temple run
leme cam
light meter
tweetgram
yemeksepeti
viber
garanti cep şubesi
tango
flashlight
absolu..sim
dmd
emoji
photocabine
aitType
legends
drift mania
flightradar
subway surf
kik
iphone 4s 16gb kullanıyorum hepsinide kullanıyorum :)
Paralı programlar var
Klasik yönetimi için phonedrive kurun tavsiye ederim
Normalde tüm office belgelerini açabilirsiniz ama üzerinde düzenleme yapabilmek için program indirmeniz şart
Bunun da paralı olanları iyidir office2 HD kullanıyorum ben
Mobil sinyalinizin tam olarak hangi seviyede olduğunu ve neden bir çubuk görmenize rağmen çağrı yapamadığınızı merak ettiniz mi? Bu bilgiyi iPhone'unuzda görmeniz mümkün, üstelik jailbreak'li bir cihaza da ihtiyacınız yok.
Küçük bir ince ayar ile sol üst tarafta gösterilen mobil sinyal göstergesini çubuk yerine rakam olarak göstermeniz mümkün. Bu rakamı görmeniz, hemen hemen hiç sinyal alamadığınız yerlerde işinize yarayabilir ve bu rakam sayesinde duracağınız yeri belirleyebilirsiniz. Desibel cinsinden gösterilen sayı, ne kadar küçük olursa aldığınız sinyal o kadar güçlü demek oluyor.
Mobil sinyal seviyesinin iPhone'unuzda rakam olarak göstermek için aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli. Bu işlemi geri almanız da tamamen mümkün.
1. *3001#12345#* numarasını çevirin ve çevir'e dokunun.
2. Alan testi moduna gireceksiniz. Sol üst tarafta sinyal gücünü gösteren bir işaretçi göreceksiniz. Artık sinyal gücü çubukları ile sayısal değer arasında bu alana dokunarak geçiş yapabilirsiniz. Şimdi giriş düğmesine basarak uygulamadan çıkın. Özelliğin kalıcı olmasını istiyorsanız devam edin, ama merak etmeyin; bu işlemi geri alabilirsiniz.
3. "Kapatmak için kaydırın" çubuğunu görene kadar güç düğmesini basılı tutun. Cihazı kapatmayın.
4. Uygulama kapanana dek giriş düğmesini basılı tutun ve giriş ekranınıza geri dönün.
Bu işlemin ardından iPhone'unuzu yeniden başlatsanız dahi çubuk ve sayılar arasında geçiş yapabileceksiniz. Gördüğünüz sayı sıfıra ne kadar yakın ise sinyaliniz o kadar güçlü demektir.
Varsayılan çubuklara geri dönmek için şu adımları izleyin:
1. *3001#12345#* numarasını çevirin ve çevir'e dokunun.
2. Giriş düğmesine iki kez basın.
faydalı oldu teşekkürler
İPad in 3 g sini yapamayız dimi bunla :D
Bu arada bikac haftadır pilin biraz erken bitmesinden sikayetciydim.dun bildirimlerin bazılarını kapadım ve , sırf denemek için açtığım uygulamaları kapadım , ve son olarak autocad ve turboviewer daki kullanmadığım autocad dosyalarını sildim...sabah 9 da çektim fisten , hala %100 de alet,,, bunlari yapmasaydım en fazla 89 90 di su saate kadar.
Q abi yardımıma yetiş :D
Telefon aşırı şarj yiyor ekstra bir programda yüklemedim sadece 2 gündür böyle sıkıntı ne olabilir ?
konum servislerinin altında sistem servislerini karıştırdın mı.. hangileri açık?
igo primo var mı?
friendfinder programı kullanıyor musun?
arkada açık programlar hangileri?
igo da "programı kapatsan bile arkada çalıştırmaya devam et" diye son derece zararlı bir seçenek var.
laptop da wi fi baglantisi saglayacak sorunsuz calisan bir app istiyorum. Birkac tane denedim ancak bir ise yaramadi.