nesi var abi ona gore yükleyim :D
Printable View
igotya çok iyi bişeymiş ya ne kötülüğünü gördünüz ki :D
Duvar kagıdı yapmak istiyorum ancak sadece ''kilidi aç''ekranında yaptıgım duvar kagıdı görünüyor menüye girerken duvar kagıdı falan görünmüyor.
Sizinde başınıza geldi mi?Sorun nedir sizce
duvar kağıdı yaparken, her ikisi için olan seçeneği yapmamış olabilirmisin.
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...IoJQH38iDlkNHn
Valla ayarlardan duvar kagıdını seçiyorum,her ikisi seçenegi vs..çıkmıyor ben de
duvar kagidi yapmak iaredigin fotoya gel kivrimli oka bas duvar kagidi yap diyim arkadasin koydugu screen gelecek. her ikisi dedin mi ok dir
Valla bilmiyorda olabilirim telefonu yeni aldım,ancak yaptıgım işlem şu ayarlar-duvar kagıdı-duvar kagıtlarından birine basıyorum
(duvarr kagıdı önizleme) -vazgeç ve ayarla tuşu var .Ayarlaya tıklayınca fotograf kaydediliyor diyor.
Kıvrımlı ok falan yok abi
Yok abi yine olmuyor ,dedigin gibi yapıyorum sadece kilidi aç kısmında duvar kagıdı degişiyor ,menü kısmı yine siyah ..
Fotograflara tıkladım
film rulosuna tıkladım
resim seçtim sol baştaki tuşa tıkladım
e-posta ile gönder mms kişiye ata duvar kagıdı yap seçenekleri çıktı ,duvar kagıdı yap dedim degişen bir şey yok
telefonun 3g olmasın, onlarda yok duvarkagıdı
3gdede olması lazım ben yapıodum ama suan ios4 yuklu yapılmıuyo sadece kılıttekı ekrana yapılıyo
Evet telefonum 3G ondan dolayı mı acaba ?
Kuzenimin benzinciler diye bir app i var en yakin benzinligi en ucuz yakit fiyatlarini gosteriyor. Desteklerseniz cok makbule gecer...
Ben de hemen galeyana geldim bozuk telefonu mu aldım diye :)
Teşekkürler ..Haa bir de bu arada batarya durumu sag üst köşede görünmesi lazım degil mi?Ben de oda yok..buda mı 3G nin azizligi :)
sag üst köşede batarya var ama % olarak göstermiyor ona bi çözüm bulmak lazım ,böyle basit bir özellikte yoksa kaldırıp atalım arkadaş duvar kagıdı bile yapamıyoruz :D