24 saatten fazla oldu 5.1 e geçeli, telefonun hızında ve şarjda bariz iyileşme var çok memnun kaldım![]()
24 saatten fazla oldu 5.1 e geçeli, telefonun hızında ve şarjda bariz iyileşme var çok memnun kaldım![]()
Bende Jb'den sıkıldım hatta facebook ve mail dışında hiçbişeyi kullanmıyorum. Akşam restore edip 5,1 yapayım bende Şarj ve hız olayı cezbedici5,01 bile telefon kağnıya döndü Jb ile
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
şarj acayip farketti 4S FU kullanıyorum ben sabah şarjdan çektim şuan %75 te noramlde şuan %51 52 kalmıştı ve akşam için 2.şarj hazırlıklarına başlamıştımpederde 4 var onun şarj kötüleşti valla 4S için iyi oldu ama şarj
bir diğer mevzuat 4S 5.0.1(9A406) da edge 3g geçişlerinde saliselik sinyal gidip gelme sorunu vardı oda düzelmiş kulaklık yankı yapıyodu o düzelmiş 3G seçeneği konmuş
negatif yönleri ise telefonun orjinal zil seslerinin yükseklik tonu kısılmış yani sesi en sona açıyorum ama düşük çıkıyor eskiden daha yüksekti
bi yerden düzeltirlerken bi yerden sıçıyolar neyse şimdilik memnunum 5.1(9B179) danbiraz daha kurcalıcam bişiler düzeltirim ben
![]()
Note alın olum biz telefon kullanıoz sanıomuşuz be![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
her ne kadar iphone'cu olsamda android'de kullanılıcak tek cihaz galaxy S2 ve Note. s2 alınır bence samsungun çıkarttığı kalite cihazlardan biri.
geçenlerde test etme şansım oldu oldukça başarılı
Note kullananlar lütfen kulaklık kullansınbu nedir ya ipad i kulağına tutmuş gibi
ha kulak şekliniz bu vatandaşı gibiyse saklamak için birebir bir alet![]()
Pehlivanlar için özel üretim olmuş
![]()
Yok artık o ne be, keşke ilk çıkan kapaklı motorola'yı atmasaydım, bugünlerde iyi gidermiş![]()
Galaxy s2 non gunduz fotograf cekimi ciddi anlamda cok iyi
Fakat dikkat ettiniz mi bilmem gece video cekerken netlemiyor bulanik cekim yapiyor
hacı adamlar cihazları attı kırdı dediler s2 çok iyi eee nerde iphone bi güncelleme yapıyo ona uygun 2 tane application çıkıyo adam s2 yi satıyo iphone alıyo kalite burda boşver s2 şuan için iyi olabilir ancak app lerde ea games falan özel oyunlar çıkarmaya başladı yalan olacak s2 falan![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)