100 bin kere ................... Hakaret vs yasak sanırım :D
Printable View
100 bin kere ................... Hakaret vs yasak sanırım :D
artik kutusunda degil de "sen kutuyu ac abi, koy diger cebine, oyle gel" diye rica edicez galiba :D
az önce home tuş kalibrasyonunu yaptım gerçekten hızlandı mı yoksa psikolojik mi anlamadım :D
Günün Programı
Sinan Özen den herkes için gelsin..
Öpsene Beni.app
Price:FREE
:D
yaw bu 5,1 jb daha çıkmadı demi
bi mok yükleyemedim free lerdede bi mok yok zaten :D
Abiler , Cumartesi Ankara'ya gidiyorum ve yaklaşık bı 10 gün ordayim.O 10 gün boyunca evdeki iki bilgisayarı ; dışlarda oldugum zamanlardada Ankaraya getirdiğim laptopu sürekli uzak masaüstü ile kontrol etmem ' cizim yollamam gerekiyor...Teamviewer ise yarıyor , kontrol ediyor ama bilgisayar her açılışında ; o bilgisayara ait kimlik kodunu yeniliyor ve uzun vadede kullanımıma imkan vermiyor.Android zamani phone my pc ile cok is yaptim bu sekilde kucucuk ekranda , ama simdi ipad e gore adam akilli bisey bulamadim bi turlu...Kullanici adı , şifresi sabit bı uzak masaüstü programı bulup şimdiden senkron etmem lazım yoksa hiçbir is yapamam orda.kullananiniz varmı?
benim bildiğim teamviewer da numara değişmiyor sadece şifresi değişiyor. ama ona kendin girebilmek için bir şifre ayarlarsan her zaman girebilirsin. benım ewdekı oyle mesela
Suan aktif olarak deneyenbildigim sadece Teamviewer ,,,onun harici 7 tane daha program kurulu iPad de ama zamansızliktan deneyemedim.teamviewer sürekli şifre ve kullanıcı kodu değiştiriyor bende nedense.Oyle oluncada uzaktan kullanabilmem imkansız , pc basında kimse olmayacak cunku , monitör dahi kapalı olacak.
şifre değişmese bile pc başındaki kişinin onay vermesi lazım.
tahmin ettiğim kadarıyla free versiyon bu şekilde.
lisanslı versiyonda durum istediğin gibi zira bende de bu şekilde oluyor.
@yogi senin cihaz jb li ve full versiyon mu kurdun?
App Store -
programın adı touchpal contacts ne işe yarar kişi aramak için numaraları tuşladığınızda en uygun kişiyi ekrana getiriyor.Ayrıca Tr de çalışmayan telesekreter gibi uygulamalarıda mevcut.
Günün ücretsizleri
Call of Mini: Last Stand for iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad on the iTunes App Store
Call of Mini: Double Shot for iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad on the iTunes App Store
indirimdekiler
App Store - Real Racing 2
4.99 $ ====>1.99$
Kaçırmayın :D
Çizim yapmaktan beynim sulandı , yarın zihnim yerine gelsin denicem , teşekkürler.
Bu arada yeni bı özellik keşfettim , biliyosunuzdur illaki ,,, Youtube da izlenen video- müzik home tuşuna basınca , yada safari açınca çalmıyor , Youtube daki saniyede kalıyor normalde...ama iki kere home a basıp açtığımız menüde sola kaydırıp ekran parlaklığı , ses seviyesini ayarladigimiz kontrol panelinin ortasındaki play e basınca Youtube da o an ne acıksa altta çalmamıza yardımcı oluyormuş ,, bilmiyordum öyle bı özellik olduğunu...benim gibi pc de mp3 depolamaktansa Youtube'dan dinleyip kapatan biri için büyük kolaylık oldu.
Aynen benim icinde büyük kolaylık oldu ,,, altta Youtube dururken o panele geldim bı baktım izlediğim videonun adı yazıyor play in altında ,,, dedim nooluyoruz :D , denedim çalıştı...