teamviewer ın alternatifini ararken hazine buldum :)
LogMeIn
App Store - LogMeIn
www.logmein.com
timviivır hikaye.. Bu çok çok iyi!
Printable View
teamviewer ın alternatifini ararken hazine buldum :)
LogMeIn
App Store - LogMeIn
www.logmein.com
timviivır hikaye.. Bu çok çok iyi!
Davnlod ediyorum :D for dis kompitır :D
Üstad.. HD şeklinde görüntü alıyorsun, ve gerçekten çok hızlı..
RemoteDesktop ya da FileSharing (DropBox gibi) özellikleri ayrı ayrı kullanabilirsin dilersen.. Çok başarılı..
ancak şöyle bir handikap var, bağlantı süresi 10dk ile sınırlı. (FREE versiyonlarda) sonra bağlantı kopuyor.
yeni session ile tekrar bağlanmak ise 2 saniye :)
Kurulum gayet kolay ancak bağlantı sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olurum. :)
Hala uğraşmamadım su uzak masaüstünü pc lere oturtmaya ve cumartesi sabah yolcuyum...halletmeden gidersem bı ay işlerin bı ayağı topal kalicak ama zıkkım çıksın hiç zaman yok.su logmein i denirim bı..
Bu arada jb lilere en kralı splashtop , görüntü on numara , video aynı hızda aktarılıyor ve ses pc hoparlöründe kisilip iPad hoparlörüne aktarılıyor....ama bağlantıyı aynı ağ haricinde cozememistim.
Usta App yıkılıyor :) yok böyle bir görüntü kalitesi ve respond time :D Test sürüşünü yaptım bayıldım bayıldım :) tekrardan çok teşekkür ederim :)
http://f1204.hizliresim.com/w/m/4mgwc.jpg
Güle güle kullan :)
"Bağlantı sorunu" yaşamanın alternatifi başka ne olabilir?
Devamlı "not connected" ekranı almanız gibi örneğin? :)
Options da hangi ayarları yapılması gerektiği ile ilgili.. Başka ne olabilir ki..
Makinanıza bağlanma gibi bir isteğim de talebim de yok.. Relax :)
10dk dan fazla bağlantı ihtiyacı olursa disconnect olduğunda tekrar log in olacaksın. ekran zaten kaldığın yerden devam ediyor.
Ha bunu da istemiyorsan, hiç kopmasın bağlantı ben log out diyene kadar diyorsan,
https://secure.logmein.com/products/pro/purchase.aspx adresiden "BUY" yapacaksın.. :)
Bu tip programlarda crack, JB falan olmaz..
Program firmanın server ı ile bağlantılı çalışıyor.
Bir bilgisayar için yıllık 69,95 USD vereceksin alacaksın hizmeti.. :)
İki bilgisayarım var ikisine da bağlanabileyim diyorsan, 129,90 USD / yıllık
Üç bilgisayarım var hepsine aynı anda bağlanayım diyorsan, 194,85 USD / yıllık
...
..
.
25 bilgisayara kadar internet üzerinden satın alabiliyorsun (25 computer = 1.099.- USD / yıllık)
25 bilgisayardan fazlası lazımsa, 1-866-478-1805 nolu telefon numarasından yardımcı olacaklarını söylüyorlar.. :)
Yoksa 10 dk sonunda disconnect olduğunda, ekrana 2 kere dokunup 3 saniye sonra koptuğun ekranının geri dönmesi durumu FREE.. Seçim senin.. :)
Böyle bir yardımım olsun o halde :D
Kurdum iPad e ,,, mailimi ve herseyimin şifresi olan bı şifrem var onu girdim ,,, bı baktım 3 bilgisayarımda görüyor ..ikisi açık biri kapalı , kapalısında görüyor ,,, dedim töbe bismillah nooluyo :D ,,, sonradan anladım , eski iPad zamanı denemek için kurmuşum pc lere.
Yalnız 20 dakikadir online im hala kopmadı hayret,,,
Hatırlattığınız için çok teşekkürler , bu arada su iki gün boyunca bende deniycem ama ,, o 10 dakikada kopma harici bı problem sezerseniz lütfen uyarın beni Ankara'ya gitmeden arkadaslar.free de 10 dakikada bir kopmanın çözümü yeniden online olmaksa sadece hiç sıkıntı yok , çık bidaa gir , gerekiyorsa iPad i bile yeniden başlatirim rapiddeki modem reset hesabı sorun yok :D
İnatla kopmadı benimki , hala bağlı suan:)
I Want It ROMO!!!
Romo vs Lello on Vimeo
Romo
Türkçe Siri - YouTube!
Videodaki gibi bizde kullanabilirmiyiz ?
1 ay free, sonra nurullah semiz amca sunucusuna erişim için para istiyor :) ayda 5 tl :)
al bak ayrıntılar burada
TRSiri
Ayda 5 lira hahahaha
bana kalırsa az bile istiyor :)