Bu ipadlerde bulunan photobooth u iphone4 e uygulama şansımız yokmu acaba ya
Printable View
Bu ipadlerde bulunan photobooth u iphone4 e uygulama şansımız yokmu acaba ya
http://www.zoogue.com/product_images...57789_zoom.jpg
http://www.zoogue.com/product_images...30064_zoom.jpg
http://www.zoogue.com/product_images...03765_zoom.jpg
FREE iPhone 4S Cases / ZooGue Promotion
Yukarıdaki adresten istediğiniz renkte 2 adet iphone 4s kılıfı seçip. 11 usd gönderi ücretini ödeyerek alabilirsiniz.
Normalde taNesi 14.99 usd ancak FreeZooGueAccessory kupon kodu ile ücretsiz oluyor.
1 tane alırsanız gönderi ücreti 6 küsür usd oluyor. ben iki tane seçtim. kalitesi nasıl bilmiyorum ancak alanlar memnun görünüyor.
(alıntı)
Ben Sgp vintage e bitiyorum.hem iPhone hem iPad için...ama iPad versiyonu çok pahalı maalesef.
drag racing, foursquare, top eleven, seslı sozluk :D basta yazdıgım 2 lı son gunlerdekı favorım :D
Engin abi bu case'ler 0:3 milimetre midir? Eger oyle ise ve toplu getireceksen bende almak isterim..
ya mesela bır kutuya programları doldurup onu sıfreleme gıbı bır program yokmu halne daha? yada basarılı calısan numara engelleme programı?
"Ayarlar > genel > Ağ > Hücresel Veri Ağı > Ayarları sıfırla" yapar mısın? (ingilizce menüde nasıl geçiyor bilmiyorum.) onda da olmazsa restore kurtaracak muhtemelen. Ama restore den sonra new iphone olarak tanımlaman gerek yoksa restore nin anlamı kalmaz. (rehber backup unutma :) )
Özellikleri hakkında hiç bilgim yok. Toplu getirmiyorum. isteyen herkes linkten sipariş verebilir burada. 2 tane bumber (ya da case neyse işte adı:) ) hediye ücretsiz gönderiyorlar. Sadece kargo ücreti ödüyorsun ki 2 tane aldığın için kargo ücreti 6usd oluyor. 2 taneden fazla da ücretsiz vermiyorlar zaten. İstersen ver siparişi gelsin kendine 2 tane, geldiğinde birisini kendin kullanırsın diğerini 2o liraya satarsın, tamamen ücretsize gelmiş olur sana :)
Telefonun JB li ise çok fazla tweak ya da app var.
lockdown pro, folders, folderlock, Locktopus, iproject vsvsvs..
JB yok ise
App Store - Folders - Private File Storage and Viewing
App Store - Folder Lock
programları var. ancak ne kadar iyi ya da tam olarak senin ihtiyacını karşılıyor bilmiyorum, yüklemedim eksiği fazlası nedir bilmiyorum.
Free var mı bilmiyorum ama araştırırım ancak düşük ihtimal. Ben de olsam en az bir 0.99 usd çakardım :D
blacklist tarzı program da hala yok, tahmin ediyorum uzun bir süre olmayacak da.. :)
Apple, ios un "arama/call" ile ilgili yazılımsal kodlarına dokundurtmuyor asla :)
Bence iyi de yapıyor. Güvenlik anlayışımız ve paranoyamız çok benziyor rahmetli steve cimle :)
İphone'dan imageshack.us dan neden foto upload edemiyorum app filan mi var bunun icin
çünkü browse menüsü flash ta yapılmış. yükleyemezsin.
Ama yok iPhone dan imageshack.us a foto yükleyeceğim diyorsan;
Link:
App Store - Imageshack Uploader
yükle :)
@ Engin abi
Olmadi . Cok onemli dosya, setler vs var iphoneda restore fln ugrasamicam :)
Tesekkurler
Laptop ile alakali birsey olabilirmi acaba ? Onceki laptopumda (sony vaio) da sorun yasamiyordum. Yaklasik 6 aydir macbook pro kullaniyorum ve sorun var .
laptop nasıl internet bağlantısı kesildikten sonra iphone u etkileyebilir ki.. yayını iphone yapıyor. sen bağlantıyı kes dedikten sonra iphone u tetikleyemezki "onu da kapat" diye.
laptop unda hangi programlar var bilmiyorum ama bir şey dener misin?
iphone üzerinden internete çık laptop la,
sonra internet bağlantısını kapat demeden internet açıkken kapat bilgisyarını.. iphone napacak bakalım.
Abi anlamam teknolojiden pek sadece olasilik diyelim :) Disaridayim su an . Eve gidince deneyip yazarim .