4S var sende galiba.
foto çekerken ses ayar butonlarını üstte tutarsan, fotoğrafları pc ye aktardığında ters görürsün.
win içinde picture manager programı vardır. onunla çevir.
Printable View
Şöyle bir problemim var..
Bugün twitterdan beni takip eden birini engellemeye çalıştığımda twitter kapandı ve beni ana ekrana attı. Aynı durum "ayarlar" menüsünde şuan hatırlayamadığım bir ayar içerisinde de başıma geldi.
Durum hakkında bilgisi olan var mıdır?
bazı programlarda zaman aşımına ugrayıp dışarı attıgı oluyor. home tuşuna seri şekilde 2 kere basıp arka planda çalışan uygulamaları sık sık kapatın. bide cihazı 2-3 güne bir mutlaka kapatıp acın.
senin verdiğin komutu uygulamak için boş ram bulamıyor muhtemelen.. Altta bin tane program açık kesin :D
home iki kez tıkla springboard açılınca daha önce açtığın programları göreceksin, simgelerin üzerine parmağını basılı tut, çarpılardan kapat onları. arada aklına geldiğinde yap bunu
Sbsettings programını yükle cydia dan, cihazın performansını izle kaç mb boş ram var açık programlar nelerdir, vsvs :)
sbsettings netten ara baya uzun uzun anlatmışlar ne işe yaradığını.. Kesinlikle yüklemelisin :)
ahahahha :) valla bir anda çoook sevindim
:) ama 1 kere oluyor tekrar eskiye geçiyor çıldıracağım yaaa :(
bu arada kamera normal açılıyor açılır açılmaz terse geçiyor yaa
Hımm, 2 gündür ne açtıysam hepsi açık kalmış. :D Kapa kapa bitmedi.
Ben home tuşu ile çıkınca kendisini kapıyor olarak biliyordum. Sbsettings'e de bakayım bir ara.
Bu arada installous'tan tilt indirdim. Para istedi şerefsiz, parasız 60 saniye oynattı. Installous içindeki herşey bedava değil miydi?
Telefonun gyroscope u bozuk değildir umarım.
Şu programı yükler misin.. Test et bakalım
Gyroscope for iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (4th generation), iPad 2 Wi-Fi, iPad 2 Wi-Fi + 3G, iPad (3rd generation) and iPad Wi-Fi + 4G on the iTunes App Store
http://a1.phobos.apple.com/us/r1000/...175x175-75.jpg
Telefonu masaya ön yüzeyi tavana bakacak şekilde olduğunda
Roll:0 Pitch:0 Yaw:0
Böyle
http://allfreeiphones.net/upload/ip5(1).jpg
Telefonu Şarj girişi altta, on-off tuşu yukarı bakacak şekilde tuttuğunda
Pitch:90
Yani böyle
http://gulfnews.com/polopoly_fs/ipho.../987339196.jpg
Telefonun simkart girişi altta, ses butonları üstte olacak şekilde masaya 90derece koyduğunda
Roll:90
göstermesi gerek.
Böyle:
http://mcdn01.gittigidiyor.net/5291/...078_tn30_0.jpg
test eder misin?
installous taki programlar appstore dakai programların aynısı, crack li versiyonları.
önce appstore a bak, istediğin programın güncel versiyonu ne onu öğren,
sonra installious ta arattır. istediğin versiyonu orada gördükten sonra 4-5 tane farklı link göreceksin. onlar, örneğin sen de kırmışsın yayınlamışsın, ben de kırmışım yayınlamışım link vermişim.
adam kıramamıştır doğru dürüst sen de onu indirmişsindir.
o indirdiğini sil ipad den,
başka diğer linktekini indir.
film upload forumları vardır, adam upload yapar linki koyar ya.. millet de emeğe saygı rep yazar :D onun gibi bisey bu apptrack.org sitesi :) installious da o sitenin programı işte.. :D amma ezdim adamları haha :D
Elimden geldiğince cevaplarım sorularını da yeni başladın daha dur :D
installous'ta begendigin programı indirmek için tıkladıgın zaman ortalama 3-4 adet ayrı link cıkar. bu linklerden en yukarda olan appstore'un kendi linkidir. yani programın ücretli versiyonu. en üstteki linke tıklama hiçbir zaman. direk olarak alttaki linklerden birisini seç. androidden cok kolay ios bana göre. hem android hem ios kullanıyorum şu anda. bi kaç günlük bocalamadan sonra cihazın kurdu olacagına eminim evren abi.
Road Warrior oynuyorum bu aralar app store da ücretsizdi en son. Tavsiye ederim.
Ayrıca JB kullanıcıları içinde Cydia'daki ücretli uygulamarı ücretsiz olarak indirmek için https://repo.insanelyi.com/ source'unu eklemenizi öneririm.
Cydia'da kullandığım uygulamalar;
ForeCast : Tuş kilidinde üstte çıkan saat ekranına güncel hava durumu bilgisi ekler.
Barrel : Menü geçişlerinizi daha şekilli çetrefilli afilli filan yapar.
Springtomize 2 : Çeşitleri mevcuttur, ben iOS5+ uyumlu olanı kullanıyorum. Kullanımı oldukça zordur. Ekrandaki simgelerin orjinal boyutlarıyla oynamanıza ve ekrana sağdan sola 4, yukarıdan aşağıya 4 simgeden fazlasını eklemenizi sağlar.
Zephyr : En sevdiğim. Home tuşu kullanmanıza gerek kalmıyor. Parmağınız ile ekranı aşağıdan yukarı yaptığınızda aktif kullandığınız uygulamayı multitab kısmına atıyor. Boş ekranda tekrarlarsanız aynı hareketi multitap kısmını açıyor. Home tuşu bozuk olanlar için ve home tuşunu kullanmak istemeyenler için ideal.
Bu arada 5.1.1 versiyonu için JB çıktı, denedim. Gayet güzel çalışıyor bilginize. Şarj konusunda nasıl yaptılarsa güzel iyileştirme yapmışlar.
Ben şimdi evrenden, "cydia dan şöyle bir özellik ekledim ipadime, e çok yavaşlattı cihazı, şimdi ben bunu nasıl sileceğim" gibi bir soru bekliyorum :D :D :D
Bir kaç güne sorar :D :D
Susun söylemesin kimse :D :D
Telefonu masaya ön yüzeyi tavana bakacak şekilde olduğunda
Roll:169 Pitch:-1 Yaw:155
Telefonu Şarj girişi altta, on-off tuşu yukarı bakacak şekilde tuttuğunda
Pitch:-78
Telefonun simkart girişi altta, ses butonları üstte olacak şekilde masaya 90derece koyduğunda
Roll:-80
Şu ana kadar yaptıklarımı anlayarak yaptım. Öyle bir durumda 5.1.1'e geri döner, bir kez daha jb'ler o son yüklediğim ve yavaşlatan mereti yüklemem.
Ya da ikon üzerine basılı tutar, çarpıya basarak silerim. ( Gerçi bundan kıllanıyorum, gerçekten tam olarak siliyor mu? + download ettiğim setup dosyaları ebediyen muhafaza ediliyor mu? ediliyorsa nerden silinecek merak etmekteyim )
Gibi çözümlerim var ama mutlaka benim bilmediğim senin bildiğin çözümler de vardır :)
Bu arada activator diye birşey geldi, sanırım o sb'li zımbırtıyı indirdiğimde yüklendi. Sb'li zımbırtıdan status bar'a ram kullanımı, ip ve tarihi ekledim. Sonrasında hem sb'yi hem de activatoru attım ıvır zıvır klasörünün içine :D
+daha itunes kullanmayı öğrenemedim. pc başına geçeyim onu da sorucam :))