5.1 için JB bekleyenler..
5.1 untethered JB tamammış, 5.1.1 zorluyor amca.. :) Eli kulağında çıkmak üzere..
http://img443.imageshack.us/img443/3927/pod2gs.jpg
Printable View
5.1 için JB bekleyenler..
5.1 untethered JB tamammış, 5.1.1 zorluyor amca.. :) Eli kulağında çıkmak üzere..
http://img443.imageshack.us/img443/3927/pod2gs.jpg
5.0.1 jb kullanıyorum şuan.. güncellesem direk 5.1.1 olucak heralde yine 5.1 yaramıycak bana.. en iyisi 5.1.1 in çıkmasını beklemek.. ama böyle diye diye hiç yapamıycam heralde birine jb çıkınca hemen yenğ sürümü çakıyolar :)
bagzı yerlede 5.1 jealbreak cıkmamıs denıyor..engin hocam 5.1 jealbreka için link vs pm lermisin yada burdan paylaşabilirmisin güvenilir link..
5.1.1 bana yaramadı ,, bazen sadece mailde konum sensörü çalışmıyor , ve menudeki simgelerin yerleşimi sapitiyor...5 te de 5.1 de de böyle sorunlar yoktu.
atlamışım yazdığını pardon ya..
çok enteresan yalnız.. mutlaka sistem dosyalarında sorun var, başka türlü bu kadar saçmalamaz. İşin içinden çıkılmaz hal aldığında restore yaparsın artık :)
Olmayan bişeyin neyinin linkini vereyim? :) untethered jb yok.. çıkmadı henüz doğru okumuşsun :)
mailde konum sensörü ne demek yahu anlamadım :)
virus mü girdi acaba ahmet:D
Sn. Quantum yeni ipad alınırmı? nacizane fikirlerinize ihityacım var :D
Çok başarılı cihaz ancak bana sorarsan en azından bu yıl alınmaz. :)
Bu üretilen parti bitsin şu ısınma sorununa çözüm bulsunlar sonra..
ha yok ben sahanda yumurta yapacağım diyorsan orası ayrı :D
Biraz ekran kartına yüklen, biraz ağır bir app olsun, işlemciye biraz yüklen, hemen ısınıyor alet. ya da biraz fazla mıncıklamışım :D
Nacizane fikirlerim bunlardır :)
sadece mailde , iki kere basıma geldi... Ekran o anki konuma göre donmuyor , ters duruyor :D , tıpkı ses ayar butonunun ordaki sekten ten kilitlemiş gibi... Mailden çıkar çıkmaz düzeliyor...yeniden başlayınca da komple düzeliyor.....hele bide simgeler sapitiyor bı ara , sanki windowsta simgeleri karışık yerleştirmissin gibi:D , ekran görüntüsü almıştım , eklerim bı ara.
Kesin virüs var :D
Virüs te mi giriyormuş bunlara :D , nası çıkarcaz hacıya hocaya mı göstersek :D:D
Bu gün durup dururken 'servis yok' demeye başladı. telefonu baştan başlattığımda ise 'İphone etkinleştirilemedi' diyor. Sizce ne yapmam lazım :soru:
5.1.1e geçtikten sonra şarjı kötü gitmeye başlayan var mı ?