Şimdi tekrar kontrol ettim hesapta ülke olarak Türkiye seçili sonra tekrar kredi kartı bilgilerini girdim ama "Ödeme yöneteminiz reddedildi. Lütfen başka bir ödeme yöntemi girin." yazısı çıktı..
Printable View
Şimdi tekrar kontrol ettim hesapta ülke olarak Türkiye seçili sonra tekrar kredi kartı bilgilerini girdim ama "Ödeme yöneteminiz reddedildi. Lütfen başka bir ödeme yöntemi girin." yazısı çıktı..
2 ve 3 olma ihtimali yok muhtemelen 1. seçenek çünkü Ps3'te de bişey satın almaya çalışmıştım almamıştı..Bankayı arayıp halledebiliriz sanırım ?
0.99 1.99 dolarlık uygulamalardan bu kadar çok korkan başka bir millet yoktur eminimki apple kullanan... günde 2 paket sigara içer 2liraya uygulama indirmez jb diye yıkılırlar :)
senin için söylemedim ben :) ama arkadaşların dediği gibi apple a güvenmiyorsan kredi kartı hiç kullanma bankamatikten şifrenin çalınma olasılığı daha yüksek :D
O kadar da körü körüne güvenilmez bence. Benim de kredi kartım kayıtlı apple'a ama gecen sene ki Psn olayını hatırlıyorsunuzdur.
action movie harika :D
İma yok, ima yok.. :D
Ben bu güne kadar sunucularında apple desteği alan bir kurumun herhangi bir hack saldırısına uğradığını duymadım, bilmiyorum.
Bu konuda da bilgilenmeye baya açığım.. Yardımcı olursanız bana memnun olurum :)
JailBreak yapan coder lar SiRi server larına ulaşmak ve cydia üzerinden arayüzlerini satmak için göbekleri çatladı.. Noldu? Yapamadılar.. paşa paşa kendi server larını açtılar, insanları kendi server larına bağlayıp SiRi yi kırdık diye hava attılar.. Kırılsaydı o zaman kırılırdı.. dünya yüklendi adamların server larına o zaman..
Öyle kolay değil bu işler.. :)
Ben Sony'nin Windows sunucuları kullandığını bilmiyordum . İşin ucunda windows var ise her şey olur.
Program satın aldıktan sonra kredi kartı bilginiz orda kalmasına gerek yok , satın alıp sonra kaldırabiliyorsunuz.
benim sormak istediğim birşey var ıphone dan blackberry ye resimli msj yollamak istiyorum ancak olmuyor neden acaba ?
ipad2 3g 64 gb şarzi ilk aldigim gibi degil varmirid bilgisi olan artik hic gitmemeye basladi 5 saate kadar dustu varmidir yapilacak bisey yoksa bundan sole bolemidir :)
Acik abi eskiden 1-2 defa yollamistim daha sonra yollayamadim
Jailbreak filan yaptiğinizda gidebiliyor .
Edit: jailbreak ile alakali bi program yuklediğinde mms kapaniyo, onn icin ayri programlar indiriyosun .