dostum senin iphone mc319ll mi yani amerikadan at&t den gelen mi.. çünkü benden 200 istedi heralde hergün fiyat yükseliyor..
Printable View
bu whatsapp ücretsiz nasıl yüklene bilir kredi kartı istiyor pek güven miyorum ne yapmak lazım ? JB felan yoktur :)
Şuna para vermek istemiyorum de, anlaşalım :) Güvenmiyorum falan olmuyor :)
JB olmadan ücretli olan bir programı katakulle ile ücretsiz yükleyeceğim diyorsan yok öyle bir dünya :)
ya da bekleyeceksin, takip edeceksin appstore u, ücretsiz kampanyaya çıktıklarında indireceksin..
Operatorum free 4s veriyor sozlesmemi uzatirsam . Alsammi 5 imi beklesem ?
Çiçek sepetini bilmem etmem.. Tırtıklayabilir.. Ama çiçeksepeti nereee apple nere.. neyle neyi kıyaslıyorsun güzel kardeşim :)
Dünya üzerindeki 400 milyon kullanıcı dan bahsediyorum sana.. adamların elinde 400milyon adet kredi kartı bilgisi var.. ne goldlar, ne platinium lar.. Yapsalar onlara yaparlar :)
Ya da bir tiyo sana, ara bankanı sanal kredi kartı oluştur, 10TL/20TL limitli, (keyfine kalmış) o sanal kredi kartının numarasını yaz.. tırtık atarlarsa en fazla 10 lirandan olursun..
Hazır kart konusu açılmışken..App'den ücretli uygulamalar indirmek için kart bilgisi istiyo herşey okey giriyorum ediyorum ama ödeme bilgileri hatalı diyo ? Neden olabilir böyle bişey nasıl halledebiliriz ?