Engin abi hangi gps programını tavsiye ediyorsun? Bi ara ücretsize düşn igo'yu indirememiştim.. Fİyat fayda endeksi güzel olan hangisidir? Telefonum 4s
Tango-1 never dies.
hala igo derim. 3-5 dolara doğru dürüst poi bilgisi olmayan yollarda güncellemesi olmayan x programı almaktansa igo hala bir numara bana göre. Belki ben çok alıştım bana çok pratik geliyor, belki gerçekten çok işlevsel ama ben igo öneriyorum hala. Tomtom kullananlar da memnun ama internette tüm navigasyon programlarını kullananlar test edenler var, onlar da benimle aynı fikirde..
Yoksa itunes ta 5-6 tane program var sygic, tomtom, piranha gibi.
Üstelik işin enteresan tarafı en ucuzu da igo(25usd)
60usd tomtom, diğerleri 30usd.
igo kesinlikle 25 usd karşılığını veriyor.
Ama biraz bekle şu ios 6 yı. 4S ise navigasyon özelliği olacak onda sesli falan. belki gayet işini görür. Onu gör, beğenmezsen sonra düşünürsün.
EYvallah abi sagol, bu yeni makina için ne diyosun peki? yani 4s'ten çok mu üstün olacak sence? Degiştirmeye deger mi teknik açıdan?
Tango-1 never dies.
şu an herşey tahmin üzerine herşey daha ortada teyid edilmiş teknik veriler yok ama mutlaka 4S ten farklı bir takım özellikleri olacaktır. sadece kamera ve işlemciyi değiştirip ekranı uzatarak satamazlar. 3GS ve 4 arasındaki fark kadar fark olması gerek pazarlamalarının başarılı olması için diye düşünüyorum. Olmayadabilir. Bekleyip göreceğiz.
Ha sen alacak mısın diyorsan? Evet alacağım. Bende ip4 var çünkü.. iOS 6 daki bir takım özellikler ip4 te çalışmıyor ki benim ios 6 yı tamamen çalıştırabilen bir cihaza ihtiyacım var. yeni iphone varken de gidip 4s almam![]()
bir uygulamanın eski güncellemesine dönmek istiyorum, senkronize edince telefonu, geri dönüşüm kutusuna taşıdı itunes eski ipayı, bende oradan aldım böyle bir şansım varmıdır?
5'in ortalıkta dolaşan fotoğraf/videolarına bakarsak bi S3 olamaz şimdi yapmayınresmen kürek gibi telefon
çok güzel ekranı var falan filan ama büyük be hacı abi, iphone o kadar büyümez inşallah
Apple da buyuk ekran modasina ayak uyduracak heralde, dolayisiyla telefon boyutu da buyuyecek bence.
Madem öyle çalıştığın yerden sorayım
bendeki ipad jbli elden almıştım ve ben jb olayını hiç sevmiyorum hatta kul hakkı yemiş gibi hissediyorum kendimi o yüzden restore yapmak istiyorum ama haftaya ios 6 geliyor direk wifi üzerinden güncelleyebilirmiyim yoksa itunesa bağlayıp restore mu yapmam gerekir (gerçi onunda nasıl yapılacağını bilmiyorum)
şimdiden teşekkürler kardeşim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)