son 2 gün hadi bakalım
![]()
1700 falan olur herhalde
Temple run oyununun yeni olan parali versiyonu bugun icin ucretsiz![]()
İP4 te 14 tane şarkım mevcut. Fakat bu şarkılar itunes ta gözükmüyor. Silmek istiyorum fakat şarkılara erişemiyorum. Formulü nedir?
geçen gün bi sorunla karşılaştım cıhazım jb lı evde wifi hep açık aksam telefonu herzamankı gıbı sarj a taktım sabah kalktıgımda 3 sayfa kendılıgınden yuklenmıs bır suru uygulama doluydu telefon basına boyle bı sorun gelen varmı ha bırde o aksam bı arkadasa apple kımlık bılgılerımı vermıstım onunla bı ılgısı olabılırmı o da ıpad ına uygulama ındırmıs sadece 1 uygulama
diğer şifreni verdiğin arkadasının uygulamaları yukelenmiş olabilir.
hatta ve hatta şifreyi verdiğiniz arkadasınıza, i message üzerinden gonderilen, mesaj lar size gelebilir , birebir basıma gelmiştir. şok olmustum, bu mesajlar ne diye.
zaten app sotre >güncelllemeler>satın alındıya bakarsanız iki cihazdanda su ana kadar indirilen uygulamamar gozukur. yani sizin kullanıcı adı ile indirilienler. bi karsılastırın isterseniz.
Ayarlar-->Store-->Otomatik İndirmeler sekmesi altında Uygulamaları kapatın.
ben itools programını iphone umun içinde taşıyıp başka bir yerde başka bir bilgisayara iphone umu bağladığımda itools arayıp internetten çekmek için uğraşmıyorum. bunu sizede anlatayım işine yarayan olur.
1- itools.exe nin bir kopyasını oluşturuyoruz.
2-klasör seçeneklerimizden "Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" seçeneği pasif olmalıki dosyanın uzantısını gözüksün.(denetim masası>klasör seçenekleri>görünüm)
3- iphone umuz ile 3 veya 4 sn lik bir video çekiyoruz.
4- itools programımız ile File system menüsünden, "FILE SYSTEM>DCIM>100APPLE" klasörüne giriyoruz ve en aşağıya inip son çektiğimiz video nun ismini (uzantısı ile birlikte olacak örnk: IMG_xxxx.MOV )kopyalayip veyahut not edip, masaüstünde oluşturduğumuz kopya itools.exe nin ismine yazıyoruz ve onaylıyoruz puf diye mov dosyasına dönüşüyor.
5-tekrar itools a dönüyoruz, File system menüsünden, "FILE SYSTEM>DCIM>100APPLE" klasöründe iken yukarıdaki menülerden "Upload" tuşuna basıp "File" seçiyoruz ve masa üstünde ismini değiştirip mov yaptığımız dosyayı seçip onaylıyoruz (Y gözüken tuşa basılacak)
6- ve artık iphone fotoğraflarımızı almamız için bize disk olarak açtığı yerde itools umuzu mov dosyası gibiymiş gibi saklıyoruz.
Başka bir bilgisayarda iken iphone umuzu bağladığımızda, bilgisayarımdan iphone a, oradan fotoğraf klasörüne girip bu oluşturduğumuz mov dosyasını masa üstüne kopyalıyoruz. daha sonra bu bu dosyanin .mov uzantısını tekrar .exe olarak yapıp onayladığımızda itools umuz ortaya çıkıyor ve çift tıklayıp güle güle kullanıyoruz.
Bu yazılanlarıdan pek anlamayanlar için resimli bir şekilde anlatım aşağıda.
İlk önce;
itools.exe nin bir kopyasını oluşturuyoruz.
1- klasör seçeneklerimizden "Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" seçeneği pasif olmalıki dosyanın uzantısını gözüksün.(Başlat>denetim masası>klasör seçenekleri>görünüm)
2- dosyaya tıkladığımızda isminin sonunda .exe yazdığını görmemiz lazım.
3- iphone umuz ile 3 veya 4 sn lik bir video çekiyoruz.
4- itools programımızı açıp sol taraftaki File system menüsünden, "FILE SYSTEM>DCIM>100APPLE" klasörüne giriyoruz.
5-Aşağıya inip son çektiğimiz video nun ismini (uzantısı ile birlikte olacak örnk: IMG_xxxx.MOV )kopyalayip veyahut not ediyoruz.
6- Masaüstünde oluşturduğumuz kopya itools.exe ye tıklayıp F2 tuşu ile ismini 5. maddeki şekilde yazıyoruz ve onaylıyoruz puf diye mov dosyasına dönüşüyor.
7-tekrar itools a dönüyoruz, File system menüsünden, "FILE SYSTEM>DCIM>100APPLE" klasöründe iken yukarıdaki menülerden "Upload" tuşuna basıp "File" seçiyoruz ve masa üstünde ismini değiştirip mov yaptığımız dosyayı seçip onaylıyoruz (Y gözüken tuşa basılacak)
ve bilgisayarımdan iphone a girip fotoğrafların bulunduğu klasörü açtığımızda bu video dosyası olarak görünen dosya aslında itools dosyamız.
Artık telefonu başka bir bilgisayara bağladığımızda üstteki resimde görüldüğü gibi fotoğraf klasorumuze girip bu dosyayı masa üstüne kopyalıyoruz ve dosyaya tıklayıp F2 tuşu ile .mov yazan kısmını .exe ye çevirdiğimizde itools programımıza dönüşmüş oluyor. Artık çift tıklayıp dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
![]()
e60 535d & THE A45 AMG
biride hayrına app güncelleme sorununu halletse çok güzel olcak![]()
CEE 87 CORSA C https://r.resimlink.com/H3JFn.png
CAZ83 http://i.hizliresim.com/Mo5XR2.png
RR183 EG CİVİC https://r.resimlink.com/Zr6xZ.png
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)