yok çok teşekkür ederim bilgi için çok acık oldu ama benim tavsiyem ios 6 yüklemesin kimse bi 15 gün kadar cünkü ıtunes baglanırken hata veriyor suanda benim yaptıgım hatayı yapmamısıdır iphone kullanıcılarının :D
Printable View
yok çok teşekkür ederim bilgi için çok acık oldu ama benim tavsiyem ios 6 yüklemesin kimse bi 15 gün kadar cünkü ıtunes baglanırken hata veriyor suanda benim yaptıgım hatayı yapmamısıdır iphone kullanıcılarının :D
o zaman şöyle bir bilgi daha vereyim.
wifi ye bağlanamayabilirsiniz ios6 dan sonra.
aynı şekilde itunes bağlanamıyor uyarısı da alabilirsiniz appstore dan program indirmek vs istediğinizde.
wifi bağlanma ekranında wifi ağlarını gördüğünüz yerde istediğiniz ağı seçip şifresini girdiğiniz an 2-3 saniye bağlı kalıp tekrar düşüyorsa,
bunun yanı sıra aşağıdaki ekran da geliyorsa (gelmiyor da olabilir)
http://i671.photobucket.com/albums/v...ps5ed78c16.jpg
direkt gidip ayarlar > Genel > Uluslararası > Bölge Biçimi > İngilizce > Amerika birleşik devletleri
seçin
tekrar wifi bağlanmaya çalışın.. Bağlanacak..
Akabinde appstore girin, girecek..
sonra tekrar aynı yerden amerikayı iptal edip Türkçe olarak seçin.
Sorununuz bitti, Geçmiş olsun.
şöle bir sorum daha olacak size ios 6 yükledikten sonra whatsapp taki kişilerin resimleri gözükmüyor whatsappın son sürüm yüklü bende ios 6 dan mı kaynaklı yoksa ben mi bilmiyorum :D
aynn whatsappdaki kişilerin profil fotoları çıkmıyor bide program kapalıyken yazılanlar gelmiyor whastapı açınca geliyor
alttaki menüden sohbetler ekranındaki listede görünmüyorsa ya o kişi koymamıştır ya da sürüm eskidir.
yok yine alttaki menüde "kişiler" kısmında ya da "favoriler" kısmında görünmüyor diyorsan evet onlar da foto yok :)
her hangi bir yerden açılıp kapanmıyor fotolar
bildirimlerden açmamışsın sen de :)
bildirimlerini aç, gelir hepsi
iPhone 5 Kutu Icerigi - YouTube
elemanın biri 5 i almış ve hemen videosunu yayımlamış.
siyah gerçekten çok şık.
abi ben ipade yükledim 10 numara oldu fakat iphone sanki biraz kasıyor boş 8gb gösteriyor napabilirim
bence ios 6 dan değil whatsapp kaynaklı.. :)
bende de whatsapp var ve bu sorunu yaşamıyorum :)
default ayarlar var üstelik kendime göre bir yeri açıp kapamadım :)
diğer bir ihtimal ise ios kurulumu yaparken bir sorun yaşadın sen.
tekrar kur bence boş bir zamanında.. :)
ios5 in üzerine yüklemeyin.
böyle saçma sapan tepkiler veriyor ondan sonra
önce yükleme dosyanı indir, temiz bir restore yap tekrar yükle.
suan ykledim telefona açtım normal suan pc ye bağlamadan yapabilir miyim bunları ?
edit suan normal oldu baya hızlandı abi :)
[QUOTE=Quantum;6228214]bence ios 6 dan değil whatsapp kaynaklı.. :)
bende de whatsapp var ve bu sorunu yaşamıyorum :)
default ayarlar var üstelik kendime göre bir yeri açıp kapamadım :)
diğer bir ihtimal ise ios kurulumu yaparken bir sorun yaşadın sen.
tekrar kur bence boş bir zamanında.. :)
abi o zaman şöle bi durum var kendi accounttan indirebiliriyim tekrardan ios 6 acaba ?? cünkü denedim olmadı ??
yok taş gibi oldu maşallah
telefonun modeli nedir?