Telefonum garantili jb yapasım yok :(
Printable View
anıl istersen yap. garantilik bir durum olursa servise bırakcak oldugun zaman restore et telefonu ver hıc bısey olmuyo.
gercı sanırım jb li olsa bile bişey demiyolar cunku yenıden yazılım attıkları ıcın sadece jb sız olarak gelıyo sana..
evet jb demısken ve garantımde bıtmısken artık jb yapmak ıstıyorum ama extra fransızım.
nedır ? en verımlı kullananı kolay olanı yardımcı olurmusunuz?
Engin abi telefonum son zamanlarda kasmaya başladı ne yapabilirim acaba (iphone4)
Aynen öyle oldu :)
Herkese iyi akşamlar.. Arabama evlerdeki bilgisayarın ekranını Tv'ye taşıyan ara kablo tarzı bise yaptırdım.. Bunu acmam için telefonun jailbreak olması gerekiyor daha sonra tv aut programı ile telefonun ekranını arabaya taşıyacağım.. Gelelim soruna bnm telefonda 6.0.1 yüklü bunu 5.1.1 yapmak gerekiyormuş.. Kafayı yemek üzereyim 4 telefoncuya gittim yapamadılar dünya para verdim kabloya kullanmasam olmaz.. Bu arada telefon iphone 4S.. Şimdiden değerli vaktini ayırıp yardım eden herkese teşekkür ederim..
Normal bi hdmi cıkısı direk baglanıyor tvlere 4s ler siz nasıl bir sistem yaptınız ?
Beni neden kimse sevmiyo soruma cevap gelmedi
iphonu sıfırlamak ıstıyorum tüm ayarları sılmek ıstıyorum ama 4 haneli bir şifre istiyor ben o şifreyi bılmıyorum nasıl halledebilirim bu sorunu.
Ayarlar/Genel/Sıfırla/Tüm ayarları sıfırla diyince istiyor sıfreyı
Konuyla ilgili olan arkadaşlar dan yardım alabilirmiyim. Hayatımda JB li iphone kullanmadım bilmyiorum da ney nasıl oluyor.
cihaz 4. versiyon son surum JB yapmak istiyorum. nasıl yapılır ne edilir. napmak lazım çeşit çeşit jb var sanırım en iyisi hangisi. bi el atın be hacılar :D
ios 6.0.1'se galiba ona daha jailbreak çıkmadı ama iPhoneYardim.net e bir bak istersen
eşimede iphone 5 aldım ve kulaklı sesi sanki internetden konuşuyomuş gibi oluyor aynı problem benim 5 de var cihazlar turkcellden alınma iphone 5 kullanıcılar sizde böyle problem varmı yoksa dünyada 2 adet banamı denk geldi :) bilgilisi olan arkdaşlar varmı her aradıgımda yapmıyo çok sinir bozucu bişeyy