Arkadaslar ios 6 yuklediimden beri youtube da birsey izleyemedm.
Sildim birdaha yukledim, username password girdim ama vdeo izleyemiorm.
Nedendir acep? Search kismina herhangi bir kelime yazsam dahi bulmuyor
Printable View
Arkadaslar ios 6 yuklediimden beri youtube da birsey izleyemedm.
Sildim birdaha yukledim, username password girdim ama vdeo izleyemiorm.
Nedendir acep? Search kismina herhangi bir kelime yazsam dahi bulmuyor
safari üzerinden neden izlemiyorsunuz şu app ler içindeki bug lar giderilene kadar?
her seferinde safariye youtube yazmak zor geliyorsa, safarinin menüsüne girip "ana ekrana ekle" olan seçeneği seçin.
baya youtube ikonu falan geliyor ismi de yazıyor altında, bir dahakine tekrar tekrar safariye girip youtube yazmaktan da kurtuluyorsunuz.
aynı şekilde bende youtube, google maps ve bizim forum var.
hepsini de gayet güzel kullanıyorum.
Youtube disinda kullaniorum bende zaten. Hazir app varken ondan kullanmak istiyorum :)
Neden calismadigini sordum sadece ;) fazla teknolojik olmadigimda anlamiorm
arkadaşlar yurt dışından iphone 4 geldi hediye ama klavyede t tuşu bazen basmıyor yani genel sorun bazen ekran takılıyor bazen takılmıyor sorun nedir? çözüm nedir?
Ben telefonu uçak moduna aldım şarjı bitene kadar kullandım tamamen bitince soğumasını bekledim ve sabaha kadar şarj ettim sorun çözüldü toplam 6 saat oldu bunun 2 saati kullanım 4 saati bekleme ve %25 harcadım %75 daha var. Pil kalibrasyonuymuş yaptığım işlem. Sorunum çözüldü
ios 6 dan sonra sanki pil ömrü uzadı benim de...
Sabah şarjdan aldım,
3G full açık, telefon görüşmeleri de yaptım bolca, şu anda şarj %61...
%50 nin altına inmiş olması lazımdı bu saate...
Ben iphone 3gs imde ios6 yı yükledikten sonra Ağ/ 3g aç-kapa tuşunu bulamadım. Yardımcı olabilicek olan varmı?
GENEL in içinden HÜCRESEL e girerseniz orada göreceksiniz...
teşekkür ederim, şunu daha kısa bir yere koyamadılar
iOS 6 Tips and Hidden Features | Gadget Lab | Wired.com
burada birkaç tane ipucu verilmiş......
şarj olayı gayet iyi ama youtube silindi.yeniden yüklediğimde youtube açılmıyor error veriyor.sizdede oldumu arkadaşlar.
"iOS 6 dan sonra telefon %80 yavaş şarj oluyor" başlıklı konu , bu konu ile birleştirilmiştir.