Aynn bende bedavaya düştüğünde yüklemiştim:)
Printable View
Arkadaslar elimde 32gb unlock iphone4 var cok uygun fiyata verecegim .
iphone 4s ios 6 icin jailbreak cıktımı ? iphone4, ve digerleri icin var ama 4 s icin cıktımı??? birde 5.1.1 de shs kaydı olmayan. alındıgında ios6 yuklu cıhazı 5.1.1 dondurme sansı var mı ? bir kac kisi ifatih ile olabilecegını soledi ama aramıza var mı bunu bilen basaran ?
mayıs ayında restore yaptım helan bazı güncellemeleri kabul etmiyor. Telefonum iphone 3gs
4s iso6 kullanıyorum lisanslı cihazım itunes üzerinden kurulum yaptım, başlarda sorun yoktu ama 2 haftadır wifi bağlantısında sıkıntı var yavaş ve bazen otomatik bağlanmıyor bağlı olsa da iletiler gitmiyor genellikle, 3g kullanıma geçtiğimde sıkıntı ortadan kalkıyor
iphone 4 te biri arayınca arkasındaki flash yanıyo çakıyo habire bu nasıl oluyo napmak lazım :)
erişebilirliklerden - uyarı için led flash açıyorum ama hiç bişey olmuyo biri arayınca olmuyo bişey ?
Yeni bı pc aldım ipade şarkı atcam ama komple hersey silinir diyo iTunes nasıl yedeklerin herseyi
spotligt araması diye bi seçenek var girince kişiler,uygulamalar,müzikler vsvs seçenkeler çıkıyo hepsinin yanında da tik işareti var ??
Uyarı için led flaş diye bir seçenek var...Onu açman lazım tuncer..
pardon ayarlar erişebilirlik uyarılar için led flash olcak :)
ben restore ye başlıyorum quantum abinin anlattığı dahilinde sizde yapın bence :D dona dona galaxy nin vasat telefonları gibi oldu yaa :D
ben özellikle mesaj bölümünde çok donma yaşıyordum restore ediyoruz bakalım :)
5 dakika sürdü restore çok hızlı oldu. rehberi geri getiremedim ama :(
beyler ***** evdeyiz bos bos oturuyoruz ios 6 ya geceyım dedım. bende ip4 var. 5.1.1 jaıl fılan yok.
pc uzerınden yapıcaktım guncellemeyı ındırdı 800 kusur mb bı guncelleme ama dosya ıslenıyo derken baglantı hatası gıbı bısey dedı. yapmadı. bunun nedenı nedır bılen varmı ?
sımdı wlan uzerınden dırekt telefonun ayarlar kısmından guncellemeyı dusunuyrum.
ama aslında oda pek ıcıme sınmıyor. pc den yapmanın bı yolu varmıdır ?