Bizim IT'deki sistem adm. bir arkadaş yüklemiş ondan oyle çıktı ağzımdan :D:D yazılım geliştirici arkadaşlar doğrudur düzeltme için teşekkürler :) sertifika gerekiyormuş sanırım bu yüklemeyi yapabilmek için
Printable View
Hocam size bir sorum olacak.Telefonumu 6.0 ı yüklerken sizin tavsiyelerinizle telefonu restore edip sıfırdan 6.0 ı kurdum.Hiç bir sorunla karşılaşmamıştım.şimdi kullandıgım uygulamaların güncellemelirini yükleye yükleye sanırım yeni güncellemeler 6.0 a entegre olamıyor.Facebook da filan mesaj yazarken yavaşlamalar oluyor.Bazen uygulamalardan atmalar yapıyor.Sözün özü yine sıfırdan mı 6.1 i kurayım yoksa direkt wifiden güncelleme mi.yapayım.
Eğer sıfırdan restore ile temiz kurulum önerirseniz rica etsem restore dosyasının ve güncelleme dosyasına nasıl ulaşacağımı ve bu işlemleri tekrar nasıl yapacağım konusunda kısa bir bilgilendirme yaparsanız çok makbule geçer.
6.1 final sürümü henüz çıkmadı zaten.. çıkar çıkmaz yüklemeyin.
Zamanım olursa buradan duyuruyor olacağım. Normal şartlarda tel üzerinden yapabilirsiniz bu sürümü diye tahmin ediyorum.
iOS5 -> iOS6 radikal değişiklikler söz konusu olduğu için böyle bir sorun yaşadı bazı kişiler.. Ancak bu build değişikliği.. Çok sorun yaşanacağını sanmıyorum ama yine de bekleyin sıkıntı varsa ben yaşayayım ben onu sorunu, sonra sizi uyarırım :)
iphone a biraz hakim olan arkadaşlara vereceğim zaten.. sen de bunlardan birisin :)
beta sürüm yükleyince yok şurası cortladı burası patladı diye başıma ekşimeyecek kişiler lazım çünkü.. :D adı üstünde beta sürüm yüklenecek :)
Şu elimde 2. nesil ipod var arkadaşımın.. Sorun şu, safariyi açınca kendi kendine 3-5 saniye sonra kapanıyor.. restore yaptım, güncelledim ama hala devam ediyor böyle bir sorunla karşılaşan, yardımcı olacak var mı?
Edit: arama yaparken kapatıyor kendini yani hiç bir şey yazmayınca duruyor
Abiler tuş kilidi kapanınca bir süre sonra wifi bağlantısının kesilme problemiyle karşılaşan yok mu hiç? Whatsapp tan konuşuyorum tuşu kilitliyorum bir kaç dakika içinde açmazsam tuş kilidini whatsapp tan yazılanlar gelmiyor tuş kilidini açıp ta ki tekrar bağlantı gelene kadar. Telefon 4s jailbreak felan yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim :))
5 için jb çıktımı
Bende sorun olarak gormemistim pil omrunu uzatma politikasi diye dusunmustum
Camera Awesome - Awesomize Your Memories
bunu android'e port edicek kimse var mi?
Bu bir problem ya da sorun değil. Batarya performansını artırmak için yapılan bir şey. Telefon kilitlendiğinde wi-fi veri akışını kesiyor. Kilit ekranındayken sadece hücresel veri ve 3G açık kalıyor. Eğer Jb kullanıyor olsaydınız, "insomnia" adlı tweak'i kurup kilit ekranındayken wi-fi bağlantınızın kapanmamasını sağlayabilirdiniz.
Hayır çıkmadı.