baska nerden yapabılırım? windowsta itunes uzerınden yapıyordum macte bılmıyorum soylermısınız
Printable View
baska nerden yapabılırım? windowsta itunes uzerınden yapıyordum macte bılmıyorum soylermısınız
ben T.tech kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım daha önce başka marka bir şarj aleti almıştım arada bu cihaz telefona uygun değildir gibi uyarı veriyordu T.tech de hiç böyle bişey yaşamadım memnunum tek sıkıntım benim iphone 4 telefonum camı kırıldı 1.sınıf 200 tl diyorlar orjinali bulamazsın diyorlar böyle saçmalık duymadım :s bu birinci sınıf dedikleri camı taktırsam sıkıntısı olurmu bende bunu sorayım bilgilendirirseniz sevinirim.
Arkadaşlar sizce Chrome mu Safari mi? iOS platformunda?
Safari cromu sildim
Jb varsa puffin var birde flashli siteleri aciyor
Apple Store'dan randevu aldım telefon için,piksel ve wifi sorunum devam ediyor.
değiştireceklerini umut ediyorum.
ios üzerinde ben safari kullanıyorum. Bana daha hızlı geliyor. Belki alışkanlık belki psikolojiktir bu bilmiyorum ama chrome alışamadım. win ve mac te ise chrome kullanıyorum.
Opera da chrome kıvamında.. hemen hemen aynı hızdalar. Hatta bir tık aşağıda olabilir opera.
Puffin flash açmasına rağmen oldukça yavaş bir browser.
2 hafta önce 5 aldım, ilk defa iphone kullanıyorum. Bu kadar hatasız çalışan bi elektronik ürün görmemiştim.
Tek sıkıntım cihazın köşeleri çok çabuk deforme olacak gibi düşünmem. Çok dikkatli kullanırım ben böyle cihazları. Çünkü bi kere düşsün ya da belirgin bi deforme olsun, o dakikadan sonra hiç özen göstermemeye başlıyorum.
Bi tane kap aldım, moshinin sahtesini ama üst ve alt kısımı tam kapatmayanlardan. Bana bütün kenarlarını kapatacak ve çok kaba olmayan bi koruma önerebilir misiniz?
Ozaki ocoat 0.3mm düşünülebilir, ya da goruntuyu bozmamasi ve darbe emici olmasi acisindan aşağıdaki de ideal.
iPHONE 5 KILIF FLEXİBLE GLOSSY SİLİKON TPU 3FİLM GittiGidiyor'da 68859850
En ideal kılıf Ozaki iCoat 0.3mm. 3gr da ağırlığı var. Tek kötü yanı pürüzlü bir yüzeyi olması. Cihazı kılıfsız kullanmayın. Düşürmediğim halde çizilmeye ve beyazlamaya başladı. Gidip iCoat aldım.
dün iphone 5 aldım kulaklık hopörlörü sesde yankılanma yapıyor varmı sizdede böyle bi problem.
beyeler yarın kız arkadasımın telefonu servıse verıcem. ıcındekı app ları fılan nasıl yedeklıycez? itunes oncekı versiyonlarda yapıyordumda bu yenı surumu pek cozemedım :S
yedekle demek yeterlı oluyormu ? yanı herseyı yazılım odur budur app ları fılan yedeklıyormu nedır mantıgı ?
arkadaşlar abimin iphonunu kullanıcam bi süre. onun için kendi rehberim gerekli bana ama telefonda abimin rehberi duruyo onu itunes haricinde tüm oalrak silemiyosn diye biliyorum.
i tunes indirdim kabloyu taktım ama sadece şarkı listesi görebiliyorm eşleşme vs yok :( nasıl yapıcam yardım edebilrmsnz acil... !