i tunes çok karışık değilmi arkadaşlar ? bi boktan sinek uçuramadım ben :(
Printable View
i tunes çok karışık değilmi arkadaşlar ? bi boktan sinek uçuramadım ben :(
Geçti artık Oğuz abim. Tam olarak şu an itibari ile, valide hanımın isteği üzerine yeni 4S'imi kullanmaya başladım. : ) Quantum abi 5'in mantıklı olmadığını, 5S'in daha mantıklı olacağını söylediği için 5S'i bekleyeceğim. Büyüklerimi dinlemenin haklı mutluluğu ile yazıma son veriyorum. Teşekkürler. :DF
beyler ıos 6 da harıtanızda omerlı barajının ortasında pendık tuzla gıbı seyler yazıyormu harıta karıstı da :D
ben bazen 4s %1 e kadar düşürüyorum yine hemen kapanmıyor %10 garip durum
benim 4s te % 1 e kadar düşüyor ama hiç bir kapanma olmuyor,bence temiz kurulum yapın.
Anlayamadıgım bir sorunla karşı karşıyayım. Appstore'dan güncelleme gelmiş 2 tane indireyim dedim ,ama farklı mail adresimle işlem yaptırıyor bana şifreyi giriyorum yanlış . Ayarlar kısmından diğer mailimi etkinleştiriyorum her zaman kullandıgım ama appstore a girdiğimde yine o giremedigim mail karşıma çıkıyor . Yardımcı olacak var mı ?
beyler iphone 5 i moderm olarak kullanmak ıstıyorum ama ıcınde kısısel eresım noktası dıye bır bolum yok nasıl baglıcm bunu bı zahmet yardım edın :)
temem buldumm ucak modu acık kalmıs :D
arkadaşlar takas teklifi geldi 3gs nasıldır bu saatten sonra alınırmı yeni oyunları uygulamaları açabiliyormu?
Apple TV nin yenisinin çıkıcağını duydum sizce doğruluk payı var mı ?