bu kadar kısa sürede power tuşunu fıncıtman enteresan olmuş kanka götür yenisini versinler...
Printable View
yusuf..
bahsettiğin şey ios içinde olan ve ilk bir kaç harfini yazdıktan sonra sana kelime önermesi işi ise var o. ama ios un kendi araçlarını kullandığında var. yani notes kısmında var, imessage yazarken var, mail yazarken var. onu da ayarlardan açıp kapatabiliyorsun.
istediğin bu özelliği appstore dan indirdiğin bir uygulamada kullanıyorsan,
o uygulamanın hazırlanışı esnasında developer tarafından uygulamanın içine yapılandırılır. Eğer kullanamıyorsan bu özelliği, developer tarafından uygulama içine yapılandırılmamıştır (bilerek konulmamıştır, nasıl yapıldığını bilmemesi sebepli konulmamıştır, ya da unutulmuştur)
ayrıca hiç bir program yoktur ki diğer uygulamaların özelliklerini etkilesin.
yani ben öyle bir uygulama yapayım ki gitsin x uygulama üzerinde birşeyleri değiştirsin. Böyle bir şey yok.
Örneğin ben tüm banka uygulamarını aynı uygulama içinde toplasam ne güzel olurdu diye birşey düşünmüştüm, düşündüğümle kaldım :)
iOS a taki uygulamaları bir kasa gibi düşün. Uygulamayı yazan kişi kasayı kilitleyip gönderiyor Apple a. Apple ın elinde her kasayı açanbir anahtar var, kasayı açıyor içine bakıyor kontrol ediyor, onay verdiği zaman yayınlıyor AppStore da.. Diğer uygulamalara da .ok yemek düşüyor, onun şekli şemaline, nasıl çalıştığına, yerine yurduna içine dışına vs asla dokunamıyorlar.. :)
Engin abi oyle yazmisinki bana bile anlatabilmissin yani o derece :D
Cok sagolasin . Boyle kullanmaya devam o zaman .
hahaha . Dogru anlamissin & anlamisim ;) Cok sagolasin abi :)
aynen siyah 5lerin yan tarafında başlıyo bi süre sonra açılmalar :D
Bugün ufak bir kaza sonucu iPhone 4 ümün ön köşeden camı çatladı 3-5 çizik halinde.Tamirciye
götürdüm camı ekrana pressli bunların ekranla birlikte değiştiririz dediler. +10 lira ya home
tuşunu da değiştiririz dediler.ekranla pressli deyince aklım karıştı doğru mudur?
Dokunmatiğinde çalışmama söz konusu değil.bide home tuşu değişmiyor diye biliyordum
değişiyor dedi. Yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.
arkadaşımda da bende de 5 var. aynı anda home tuşuna 2 kere basıyoruz, onun ki daha geç açıyor alttan uygulamaları. sebebi ne olabilir ?
telefondan satın aldığım şarkıları ipod a nasıl gönderebilirim?
kızım telefonla oynarken benim trelefonumdan hanımın telefonuna birsuru gulucuk kalp malp gondermis ama yuzlerce şimdi hem hanımın telefonun mesaj bolumu hemde benim telefonun mesaj bolumu tiklendi acılmıyor. giriyoruz beyaz ekran cıkıyor. 10 sn sonra kapanıyor. varmıdır yardım edebilecek ???
ücretsiz whatsapp yapmanın yolu varmıdır?