appstore> güncellemeler> satınalınanlar, whatsup .
daha önce indirdiyseniz ücretsiz yüklemesi lazım . aynı kullanıcı adı ile giriş yapmalısınız.
Printable View
arkadaşa indirdiğinde ücretsizdi geçici olarak normalde paralıdır.
eğer illa ücretsiz yükliyim dersen. arkadaşının apple kimliği ve şifresi ile gir kendi telefonundan onun hesabından kendi telefonuna indir. bir kere satın alınmıs uygulama 5 ayrı cihazda kullanılabiliyor. ancak güncellemelerde falan hep arkasının apple kimliğini ve şifresini ister. karışık durumlar olabiliyor bazen böyle olunca :)
günün uygulaması gibi uygulamalarla takip edersin ücretsiz olunca tekrar kendi kullanıcı adın ile indirirsin. yada ver 1.79 hiç kasma indir gitsin.
kredi kartı no vermeden hesap açılamıyor mu artık
Yardımcı olduğunuz için teşekkürler arkadaşlar ücretli indiriyim ugraşmıyım en iyisi :D
İphone5 lerde konusma sirasinda seste gelme gitme yasaniyormu sanki sebekenin cekme problemi gibi, benim tel arada bunu yasatiyor bir arkadasimda ayni problem var cihaz tr garantili
Ayni problemi yasiyanimiz varmi
bir ara hesap makinesi prgoramı vardı uygulamaları felan gizleyebildiğimiz. o program sadece jb de mi kullanılabiliyordu? bir de programın adı neydi ? bilen arkadaşlar konuya bir el atsın :D
Home tuşu değişimi (ip4) genpa'da ne civarlarda arkadaşlar bilginiz varmı?
beyler ipad mini 4g
bu cihazda üzerindeki sim karttan sadece sms almak istiyorum ne derece sağlıklı
birsuru program vs var ama bana düzgün bilgi lazım
tek isteğim sms alsın goriym okadar gondermesemde olur
iOs 5.0 olan iPad'imi direk settings-upgrade'ten 6.1'e çıkardım. Şarj'da azalma veya yavaşlama sıkıntısı yapar mı?
wi-fi, 3g ile imessage ile foto gonderemiyorum. 1-2 dk kadar gondermeye calistiktan sonra normal text mesaj olarak gidiyor. Sorun ne olabilir ?