Güvenmiyor ve fazla para çekilmesinden çekiniyorsan internet şubesinden bir tane sanal kart oluşturuyorsun evren.
Bu yeni oluşturduğun sanal kartına da 10tl limit koy, kafan rahat eder, sen de habire kart bilgisi girmemiş olursun.
Printable View
Abilerim, bu iphone' da Fotoğrafları gizlemenin bir yolu yokmudur acaba ?
Foto bölumune sıfre koymuyorsun bu uygulama ile.
Şifreli baska bir uygulama var, fotoları alıp onun ıcıne koyuyorsun
Foto klasörunde foto unutma yine gorurler :)
Onemli bi konuda yardima ihtiyacim var.
Notlar bolumunde yazinin bi kismini sececekken yanlislikla tumunu secip uzerine baska birsey yapistirdim yanlislikla. Dogal olarak yazinin tamami silindi bunu geri getirme imkanim varmi acaba notlardan cikis yapmadim acik beklio suanda ya da itunestan filan yedekleme degilde eszamanlama yapmistim ordan bise olabilirmi?
Türklçesini bulamadım kusura bakma iPhone Tips: Shake to Undo Typing - YouTube
GPS'den hızı alan ve bunu video kaydı yaparken ekran görüntüsüne entegre edebilen bir program var mı bildiğiniz?
Hatta bunu kroki çizerek yapabileni varsa daha da iyi :)
Storedan birkaç adet indirdim ama hiç birisi hayal ettiğim gibi çıkmadı.
İyi kayıt yapıyor gibi görünen de kayıtları "fotoğraflar" altında görünmeyen farklı bir alanda depoluyor, paylaşmak eziyet olur.
Bende ios cular iphone cular kervanına katıldım bugün itibariyle.5 yıldır 5800 kullanıyorum anliyacağınız acayip yabancıyım bu telefona :)
Varmı güzel program vs tavsiyesi olan kısa şekilde yazabilirmi acaba :) Konuyu biraz okudum ama çok teknik konuşmalar var fransız kaldım :)
program tavsiyeleri için ayrı bir konu vardı, aratmanızı ve incelemenizi tavsiye ederim.
Arkadaşlar bu facetime uygulamasını nasıl aktif hale getiriyoruz, facetime ı açıyorum, izin veriyorum fakat görüşme yapamıyorum.
Dubaiden alınma iphone 5 , farklı bir ayar falanmı gerekiyor?
Teşekkür ederim ı phone cu olmadığım için böyle bir konu olduğunu bile bilmiyordum :)
Telefonu aldım ancak kullanmaya başlayamadım nano sim vs gerekiyormuş sanırım iş yerinden çıkınca yapabilirsem o işi ondan sonra kurcalarım teşekkür ederim :)