Telefona 100 oktan koymuşlar :)
Printable View
Telefona 100 oktan koymuşlar :)
4 e yukledim super oldu vakit kaybetmeyin acayip hizlandi
ios 7.1 gerçekten ince detaylarla güzel olmuş mesela daha dün akşama kadar birine mesaj gönderdikten sonra o sayfada kalıp tuş kilidi olmadan mesaj gelince uzunca bi titreşim geliodu rahatsız edici bi şekilde şimdi onu kısaltmışlar çoğu kişi için gereksizdir belki ama hoşuma gitti:)
İos 7.1 i yükledım mükemmel oldu..
Bir sorum olacak belki saçma ama :) ios 6.1.3 teki kilidi açarken gelen şak sesi yenı surumde yok.Bu sesi geri getirebilirmiyiz...
iphone 5 e 7.1 yükledim. bendede 5s var. iphone 5 7.1 ile benim 5s den hızlı :D
Ana ekranda ekran altında duran sabit simgelerin oldugu kutucugun gri rengini şeffaf yapabiliyormuyuz?
ip5 için 7.1 cidden hızlı geldi bu sefer olmuş dedirtti inşallah pil içinde güzel olur.
İpad 2 me kurdum müzik sesi bozuldu patlak hoparlör gibi çıkıyor:mad::mad:
arkadaşlar kim arıyor programı android de var iostada CIA programı var fakat kimin aradıgını karşıdaki ararken aynı anda telefon ekranında nasıl görebiliriz andoid gibi veya başka bir program var mıdır ?acil yardım lütfennnnnnnnnnnnn????????????????????
Androiddeki gibi arandığı esnada görünmesi cidden güzel olur ama ios aranmada müdahale ettirmiyor programa büyük ihtimal.
ıphone 5 e guncelleme yaptım telefon ejderha gıbı oldu
ipad2 ve 5 e denedim çok iyi oldu.
eşimin 4 ü de kurtarabilirsem çok iyi olucak , yoksa bi 5s kaçıcak bu ara bi yerime:D
7.1 genel olarak çok iyi ya, kardeşimin 4s ine de kurdum uçak oldu telefon :)
İphone 5'e ios 7.1 güncelledim chipli gibi oldu telefon :D menü geçişleri falan bariz hızlanmış
alttaki 4 simgenin alt bölümü eskiden de mi öyleydi yoksa bana mı farklı geliyor sadece ?
duvar kağıdı bitio simgelerin olduğu yerın tabanı düz renk :s
Yok bende fark ettim çok ilginç gözüküyo orası ekrana bir resim konuldugunda :)
şuan ıtunes ıle telefona mp3 atayım dedım beceremedım ıtools dan da olmuyor neden acaba yok mu bunun basıt bır yolu
telefonu tamire verdim geldi tamirden önce %1 bataryayı sömürdüğüm halde kapanmayan telefon30 larda 40 larda hatta internet falan 2-3 program kasıyım telefonu hemen kapanır oldu.
geri açıyım diyincede şarj bitik uyarısı veriyo. 10 dk bekleyince açılıyo düzeliyo..
batarya bitik desem değil telefon 1 yıllık. geri tamire vermeden önce bi soayım dedim :)