Arkadaşlar iphone alırken neye dikkat etmek lazım?simfree ne gevey ne ,, aynı şeymi farklı mı?
Her ios güncellemesi yapılabilmesi için ne almam lazım yurtdışı telefonda?
Printable View
Arkadaşlar iphone alırken neye dikkat etmek lazım?simfree ne gevey ne ,, aynı şeymi farklı mı?
Her ios güncellemesi yapılabilmesi için ne almam lazım yurtdışı telefonda?
Güncelleme yapılamayan geevey mi?onları mı almamamız lazım peki?
Peki bu geçicipasaport kaydı nedir? pasaport kaydı olayını garantili olarak nasıl halledebiliriz?yeni yurtdışı yapmış birinin pasaportuyla ; geçici veya hiç kayıt yapılmamış bi telefona daimi kayıt yapabiliyormuyuz kendimiz?
Ahmet, 3 lira daha ver Turkcell, Vodafone ya da Avea dan al..
Yurtdışı cihaz alanların halleri ortada..
3 lira az vereceksin, sonra telefonun kapanmasın diye atmadığın takla kalmayacak..
Zamanın bu kadar mı bol? Sinirlerin bu kadar mı gevşek?
Boşver pasaportu geveyi onu bunu şunu.. 3 lira daha ver rahat et.. Tak sim kartını göbeğini kaşı..
Bir de ip4s in varsa ip5 almaya gerek yok.
Ama yeni alacaksan düşünme bile ip5 al keyfine bak..
- Yabancı pasaportsa, Orjinal kayıt için Türk vatandası olduguna dair ikametgah kagıdıyla kimlik istiyor. Sorunsuz hallediosun, Türk pasaportuysa zaten sıkıntı yok.
Gecici kayıt işine bulaşmayın derim, Benim cihazım gecici kayıtlıydı düştü. Orjinale gecmek zorunda kaldım. Zaten yakın zamanda, Kalkıcak gecici kayıt muhabbetleri.
Yok bu işlerden arkadaşımda sıkıntı yaşadı htc de , ama sonradan babamın pasaportu aldık kaydettirdik , şuan rahat(tabi kesin yol bu mu prosedürü bilmiyorum)
Onun için alır almaz bildiğim birinin pasaportuna kayıt ettireyim mümkünse diye düşündüm.
İpad var iphone yok abi.Eşimde 4 yeğenimde 4s var , 4s amerikadan geldi.kız anlamaz gerçi ama bi kere bile ne mesaj geldi ne uyarı..kendim güncelleme yaptım..biara yolda çalındı , sonra bikaçay sonra imei den bulmuş polis , geri geldi:D ,,, onun için sıkıntı olmaz diye düşündüm direk bildiğim pasaporta kaydettirirsem ama prosedürü bilmiyorum tabi.
Mağazadan en uyguna nerdedir 4s 5?
whatsapp andoridlerde filan ücretsiz ama iphone da ücretli yok mu acaba indirmenin bir yolu jb yapmadan
ücretsiz olmasını bekliyeceksin iphone türkiye uygulamasını indir orada ücretsiz olduğu zaman haber veriyor aynı şeklilde fayda bilgiler ipuçları falanda var
http://i447.photobucket.com/albums/q...psf578ed61.jpg
http://i447.photobucket.com/albums/q...psaca72b06.jpg
http://i447.photobucket.com/albums/q...ps1d31c873.jpg
yukarda gördüğünüz şey eski haline yani telefon haline dönebilirmi? :D
telefonun daha 16 ay garantisi var.
abi hiç uğraşma şasesi yamulmuş 600 liradan fazla masrafı var
bi arkadaş tutturdu 4 lerin şase metal görünümlü plastik , metal değil diye.4 ü inceliyorum bi saattir gayet soğuk plastik.Ben mi yanılıyorum o mu?
Benim de bir sorum var.
ipod touch 2.2.1 de kalmıs.. bayadır kullanmıyordum.Su an 4 var sanırım ama yuklenmiyor (-1) hatası gibi bir hata veriyor.Onu da ogrendim ama yine olmuyor.
Safariden nete de girmiyor zaten surum eski oldugundan uygulama da kullanamıyorum..
Bilgisi olan var mı?
iphone5 icin arac sarz aleti kaliteli tele zarar vermeyecek satan varmi veya satin alabilecegim bir yer?