Bildirim merkezinde Whatsapp için İşaretler, Sesler, Başlıklar açk diyor
sonra orda whatsapp'a tıkladığımda uygulama işareti sesler kilitli ekranda görüntüle hepsi açık uyarı stili başlıklar
Printable View
tanıdık iphone tamiri yapan birisi varsa yabancıya gitmeyeyim
Sorunum;
telefonu şarj edemiyorum telefonun içindeki şarj kısmı içeriye girmiş çok zorlamam lazım şarj tutması için. Açılıp düzeltilmesi gerekiyor. içimizde varmı bu işi yapan ?
Vatan Bilgisayar'dan alabilirsin Brightstar garantili şuan 1999TL
Electroworld world puan kampanyasi varmis
1999 telefon + 100 worldpuan
World kart varsa degerlendirilebilir
biraz bakındım post a en uygun yer olarak burayı gördüm yanlışım varsa affola..Ablam amerikaya gidiyor giderken bana iphone 5 getirmesini rica edeceğim,fakat bir yerde okumuştum yasada bir değişiklik olmuş, cihaz hangi pasaporta kaydediliyorsa o pasaport sahibi tarafından çıkan hat ile kullanılabilecekmiş yalnız ? bu yasa çıktı mı artık bu şekilde mi oluyor bu işler ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim :)
Arkadaşlar vatandan iphone 5 aldım. Görünürde bi sıkıntısı yok ama eve gelince sanki içinde boşta bi bilya varmış gibi sallayınca bi ses geldiğini farkettim:D , eşimin 4 ü salladım ondada aynı ses var.:D Bu normal mi , yol yakınken geri verelimmi?
Titresim zimbirtisinin sesi :))
Note2 dede cvar yay sesi gbi benim 4s te öyle
İyi bari sıkıntı yok o zaman ,, peki eski apple olmayan telefonumdaki rehberi buna nasıl aktarırım?kartta normal karttı , yeni kart verdiler 5 için...garip bi sekilde ipad de göruyordum numaraları.ordan bi eslestirme yapilir mi
En guzeli operator yedegini kullanmak
İcould aracılıgla ipadten yedek al rehberı sonra 5 i ac oraya yukle