yok menüdeyken menü tuşuna 2 tık yapıp altta çıkanlardan birine uzun basıp çıkanları kapatmak, yani arkada çalışmaya devam ediyorlarmış bende bilmiyordum
Printable View
yok menüdeyken menü tuşuna 2 tık yapıp altta çıkanlardan birine uzun basıp çıkanları kapatmak, yani arkada çalışmaya devam ediyorlarmış bende bilmiyordum
Ben mokuunu çıkardığımdan öğlen bittiği bile oluyor :D
Arkadaşlar installous'dan önereceğiniz güzel oyun ve program var mı ?
installous değilde Bu linki bir incele derim ;)
Dyno denemeleri yaptik arkadaşımın araciyla çok farklı sonuçlar cikti araç 106 gti
Arac ve bizim agirligimizi girdim toplamini kayip oranini %15 yaptim 0 dan başlayarak program sonucu gösterene kadar yaptik denemelerimizi
Sonuçlar : 170 147 140 hp sonra kayip oranini %25 yaptim sonuclar 115 112 125 hp cikti
Telefon yatay şekilde bacagımın üzerine sabitlemeye çalıştim
Bilen Arkadaslar cevaplarsa sevinirim tesekkurler :)
dyno için aktarma kaybını % 15 yapıp telefonu güzel sabitlerseniz max 3-4 beygir fark cıkıyor ;)
Bende su isi cozeedim cydiada bir program var atiyorum purch ettigimde google mail yada facebook diyor bende ikiside yok oradan bedava indiremiyormuyum?diger changeslerden girince ordakileri indirebiliyorum
Mesela sleepfx le,barrel e niyetlendim ikisinide beceremedim su telefonu standart iphone goruntusunden cikaramadim 3 4 cok skldm artik menusunden filan cesaret edebilsem komple windows temasi warda dosyalar filan gorunum direk xp te yapmasi cok karisik onu ordan alip oraya atiosun filan masraf acar diye tirsiyorum :)
Cydia-Manage-Sources e girip Sağ yukardaki edite basıp, sol üste çıkan add a basıp;
"http://repo.insanelyi.com" yazıp add source diyin.
İşlem bittikten sonra, Birşey yapmak istediğinizde cydia da sağ alttaki search kısmına mesela Barrel i yazın, çıkan sonuçlardan insanelyi ye ait olana tıklayıp yükleyin onlar ücretsizdir genelde.
Birde bu linkte güncel uygulamalar var tavsiye ederim : Tıkla
Avea nın kampanyası en mantıklısıydı; 250dk heryöne konuşma, 250 heryöne sms ve 4gb internet + iphone4 99TL aylık(24aylık sözleşmeyle) Ama avea kampanyası devam etsede ellerinde iphone yok artık. türkcell ve Vodafone da var ama mantıksız çok kullanışsız paketler.
En mantıklısı 1250-1350tl arası yurt dışından gelme simfree bitane almak ve kullanmak.
Birşey değil. Kolay gelsin :)
Jail olmqyan ayfona dyno icin program nerden indiricez
İndirdik sonrasinda neler yapilmali
Yukarda okudugum kadariyla telefonu sabitleyip 0dan gazliyoruz mu nasil oluyor
%15 kayip giriyoruz
Yardimci olabilicek birileeini ariyoree :)
Yapın şu jailbreakı gitsin. Servise gitçeği zaman restore yaparsınız. Harbiden JB siz ayfon nokia 3210 gibi :)
jb ile yükledigimiz programları silemiyor muyuz ? mesela bitesms.. telefonun sol üst tarafında sürekli it safe mode falan yazıyor sinir bozdu
Hangi source dan yüksediysen gene o source un listesine girip o programı bulman gerek. Zaten bulduğunda yanında bir işaret olur yüklü gibisinden. Tıkladığında modify dan remove diyerek uçurabilirsin.
it safe mode için home ve power tuşlarına 10 sn kadar basılı tutup bir reset atmayı dene. Düzelme ihtimali var