Arkadaslar elimde ipad4 wifi ve ip5 16gb unlock var ikiside beyaz. Ipad 1200tl, iphone 1450tl. Ilgilenen pm atabilir.
Printable View
Arkadaslar elimde ipad4 wifi ve ip5 16gb unlock var ikiside beyaz. Ipad 1200tl, iphone 1450tl. Ilgilenen pm atabilir.
Kronik sorunlar mı başgösteriyor acaba ? 4'te hiç bu tür sorun yaşamadım
Doğru jb stabiliteyi bozuyor android gibi oluyor güzelim ios
bende de jb var ama hiç bu tür sorunlar yaşamadım jb yi daha çok oyunlar vs programlar için kullanıyorum telefonun ayarlarıyla pek oynamıyorum :)
Geçenlerde appstore'dan ücretli bir uyguluma indirdim kredi kartı bilgilerimi girerek. O günden beri ücretli veya ücretsiz hiç bir uygulama indiremiyor, güncellemeleri yapamıyorum. Uygulama indirmek istediğimde yada programları güncellediğimde fatura bilgilerini görmek için giriş yapın ve devama dokunun diyor devama basıp tekrar kredi kartı bilgilerini girince ' ödeme reddedildi ' diyor. Bu sorun yüzünden delirmek üzereyim daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var mı ?
Çok teşekkür ederim abicim. Şöyle bi durum var yalnız ben ücretli uygulamayı indirdim. Kullanmaya başladım. Uyguluma indikten sonra bu durumla karsılastım. Ucretsiz uygulamarı ve güncellemeleri yapamıyorum. Kart ile ilgili bi sorun olsa ücretli uygulamayı indirmem mümkün olmaması gerekirdi ?
merhaba arkadaşlar, 4s için dik konumda çektiğim videoları pc de yatay konuma dönüştürmek için program ne önerirsiniz ?
Kartında limit yoksa ücretsizleri de indiremiyosun ya da güncelleme de yapmıyor bazen
10-20 tl yatır atm den karta sorun çözülür :)
Beyler bu onavo denen uygulama internet kullanımında tasarruf yapıyor mu cidden? 25 haziranda yenilenen 1 gb internetim ayın 8 inde bitti de :)
Annemin iphone4s i çok takılıyor yeni ve boş olmasına rağmen 10 küsur gb lik yer var ama takılıyor ve donuyor nedeni ne olabilir acaba