arkdaşlar ıos 7 den ıos 6.1.3 e donen var mı acaba?
Printable View
arkdaşlar ıos 7 den ıos 6.1.3 e donen var mı acaba?
iphone 5 üç gündür güncelleme yapıyorum ayağına 15 20 uygulamada loading yapıyo.Ne siliniyo , ne altta çalışması kapanıyo , ne de loading doluyor.Ne yapabilirim?
ıp 5 5 aylık cihaz üst kilit tuşu bugün tutukluk yapmaya başladı iyi basmıyor gibi yazılımsal sorun mudur acaba bu kadar çabuk bu tuş nasıl bozulur yazık
whatsaap ücretsiz oldu beyler,indirmeyen kalmasın :D
https://itunes.apple.com/tr/app/what...310633997?mt=8
[QUOTE=orhansah;6933143]benimki de bozuldu gelirim yakında yanına Cumhurum
Gel kardeşim nezamn istersen;)
Şimdi benim bir sorum olacaktı
ipad 2'de bir ton application kurdum. yanlz bunları indirirken 2 farklı account kullanıldı. Güncelleme yapıldığında mevcut accountu değilde, hangi account üzerinden indirildiyse onu soruyor. Bunların hepsini tek bir account üzerinde toplamak için applicationları silip baştan mı kurmak gerek?
Ipad (Retina ekranlı 4. nesil de olabilir ) ve Ipad Mini arasında kararsız kaldım. ( Geçenlerde Mini'ye baktığımda standart ipad ile arasında gözle görülür şekilde ekran parlaklığı vardı)
+ ve - 'leriyle hangisini önerirsiniz.
Evde net olmadığı için cellular olarak alacağım. Pc'deki gibi oyun oynamayacağım için de 16gb uyar bana. Müzik dinliyim, app kullanayım, video izliyim bana yeter.
Kesinlikle ipad miniyi öneririm. Ebadının ufak oluşu ve hafifliği inanılmaz işe yarıyor ve her dakika yanınızda taşımanıza olanak sağlıyor. Tüm tatil boyunca kapri şortumun alt cebinde gezdim hatta suya bile giriyodum az daha :) eğer müzik video vb gibi alışkanlıklarınız yoğunsa 32 yada 64 gb tercih etmenizi öneririm.
Kardeşimde klasik ipad var. Eyw güzel kullanışlı ama çok büyük. Mini bana daha hoş geldi.
Müzikle aram iyi olduğu için zaten internetin tamamı oraya gider. Ha bi de tech videolarını es geçmeyeceğiz tabi :)
Iphone yada ipadde facebook da mesajlasirken gonderilen mesajlar digerine de geliyor. Bunu nasil engellerim ?
Ipad 4 retina aldım çook memnunum hiç bi sorun sıkıntı görmedim tavsiye ederim.