PCDmg
programını bulup kuruyorsunuz sonra dosyayı ıcınden cıkartıyorsunuz .
Printable View
İ5 kullanmaya başlayacağım ama İtunes üzerinden kaydetmeye çalışınca illaki kredi kartı istiyor,kartsız kaydetmemiz mümkün değil mi?Bir de debit kartı kabul ediyor mu?
marketten ücretsiz bir şey indirmeye çalışın apple store hesabı isteyecek.Oradan ücretsiz oluşturabilirsiniz.
Teşekkür ederim.
iphone 4'ümde ios5 jailbreakli olarak kullanıyordum.
şimdi telefon üzerinden 6.1.3 yüklüyorum..onun üzerine de verdiğiniz linklerden ios7 indireceğim..
yanlış bir şey yapmıyorum değil mi :)
edit:
telefonun kendi üzerinden 6.1.3 ü yükledim.restart edecekken recovery mode'da kaldı.
itunes ile açılmıyor.
tiny umbrella ile recovery'den çıkartamadım.
telefon çöp oldu diyebilir miyiz?
ios 7 beta 2 yükledim ama yeni bir sorunum var.
kesinlikle fotograf çekemiyorum.
çektiğim anda kamera kapanıyor :/
Arkadaslar bir sorum olacak ben su anda cindeyim buradan ip5 aldım bir tane fakat hakkindaya girince kodu MD300J/A yazıyor netten bakıyorum japonya softbank simkilitli görünüyor fakat su anda china unicom hattımı taktım çalışıyor trye gelince Turkcell ile sıkıntı olur mu pasaporta islettiricem sim kilit olsa cin hattiyla da calismaz diye dusunuyorum ama emin olamadim cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
iphone 4 ios 7 kurdum çok yavaş çalısıyor ip4 kullanıcıları bosuna kurmayın.
hava durumu yok ios 7 de yukarıda :S
ios 7'de 4e desteğini kaldıracağını sanmıyorum apple'ın.8 gb'lık satıldı yakın zamanlarda.Kullanıcılara kendine sövdürtmez ama ne kadar performanslı çalışır soru işareti gerçekten
Developer feedbacklerine gore ios7 son seklini alacak, udid kaydi olmayanlar kurmaya calismasinlar. 4 ve 4s icin kasma vb olmayacak.
ip5 facebook uygulamasını açtığım zaman sadece sekmeler gözüküyor.Neden böle bişi yapıyor acaba uygulama..
Ceaser nickli arkadaşa udid kaydı yaptırıp iph4 e kurdum,
Aşırı kasma yok, denemeye değer
Sadece uyma probleminden ziyade performanslı çalışma daha önemli.
ip5 ile 4 ü arka arkaya kullanınca bariz fark olduğunu anladım gerçekten, ios7'nin tanıtımı sırasında 5s tanıtılacak diyenler var beklemek lazım s'i
Sabah şarjdan alıyorum öğlen 20 kalıyor. Son 1 haftadır iyice şaşırdı bu telefon.
Tam sarj edilmesi gibi ediyorum 20 nin altına düşürmüyorum etmiyorum bu neden olur var mı başına gelen?
http://s1307.hizliresim.com/1c/6/pykgg.jpg