Dün akşam Yüzde 10 şarj kaldı dedi, 30 saniye sonra zınk diye kapandı gitti:)
Printable View
Dün akşam Yüzde 10 şarj kaldı dedi, 30 saniye sonra zınk diye kapandı gitti:)
Cebimde sarj aleti ile dolasmaktan fenalik geldi s4 deneyeyim bari :)
jeyilbrekliyim mutluyum :) hernekadar uygulama pek indirmesemde mutlu mesut geçiniyoruz şarjı bataryayla takılıyorum onu da bazen kullanıyorum gerçekten can sıkıyor artık bu şarj olayı
Evet abi kullananlar cok memnun s4 den. Sabah sarjdan cikarip gece gec saatlere kadar idare ediyorlarmis uygulamalar acik. Ben her firsatta sarja takiyorum ip5i. Hic takmazsam eger arada facebook, forum, whatsapp ve uc bes foto ile 3-4 saatte bitiyor. Kesinlikle deneyecegim s4.
O aklimdaydi ama kaba saba bisey oluyo yaw telefon.
ama baya kurtarıyo şarj edip arabada falan bırakabilirsin en azından %10 dan sonra ki o endişeyi cok iyi biliyorum :D
Ugrasamam s4 candir :D
Kac gun gecti hala su IOS 7 nin ekran karti tanitilmamis window 98 gibi olan basit tasarimina alisamadim
bu arada ios 7 sonrası şarj sürem biraz arttı benim, tam 12 saat önce çektim şarjdan.. o saatten bu yana 20dk dan az olmamak kaydı ile 5 görüşme yaptım, whatsapp tan yazıştım, nette dolaştım, oyun oynadım şuan %25..
Piç oldu resmen benim pil ömrüm. Hafif kullanımda 2 güne yakın, ağır kullanım ile 1 günü rahat rahat çıkartıyordum, şimdi hafif kullanımla bile akşamı bile göremiyorum, sürekli arabadan ya da laptoptan şarj şarj şarj şarj... Bu ne lan ?
Edit: Pili %1'e kadar bitirip kendi kendini kapattırdım, sonra orjinal şarj aleti ile %100'e kadar şarj edip(gece şarja bırakmadan, %100 oldu 5dk sonra şarjdan çıkarttım.), üst ve home tuşuna 10sn basılı tutup soft reset attım. Gene aynı.
aksine bende arttı,
normalde bir gün giderdi ve akşamları kesin şarja takardım.
bugünkü durum,
yarım saatten fazla konuşma
whatsapp -Facebook -int -oyun - 3G 24 saat açık- wlan hep açık vs
3+ saat kullanım
11+ saat bekleme süresi ve şu anda %60 pil :)
Halletmeleri gereken bir sürü eksik var ios 7 adına..
Tek tek saymak istemiyorum kullananlar farkındadırlar..
Yanlız ilginçtir benimde şarj sürem arttı..
iphonede yıllarımızı boşa geçirmişiz note 2 ye geçtim ve çok rahat ettim biraz büyük ama değer şarj 2 gün gidiyor bütün uygulamalar açık devamlı kurcalasam bile 1 günü tamamen geçirebiliyorsunuz
Foruma ilan vermeden buradan sorayim dedim.Galaxy s4 e geciyorum ip5 beyaz, 16gb, unlock mi satiyorum kayitsiz tek fiyat 999tl. Kayitli isterseniz 1250tl.. İlgilenen ulassin lutfen.
İOS7 den 6 ya geçilemiyormuş artık diye bi haber okudum bi yerde duyan varmı acaba.
Fifa 2014 mobile bedava!
Electronic Arts, Fifa 2014’ü bedava olarak iOS ve Android mobil işletim platformlarına sundu. Uygulama, bugünden itibaren tüm dünyadaki mobil kullanıcılar tarafından indirilebiliyor.
Brezilya’da düzenlenecek IFA 2014 Dünya Kupası öncesinde, Electronic Arts iOS ve Android kullanıcılarına büyük bir sürpriz yaptı. Fifa 2014 uygulaması, AppStore ve Google Play’de bedeva olarak sunuldu.
33 lig ve 16 binden fazla oyuncu içeren uygulama, sakatlık, maç cezası ve oyun taktikleri gibi orijinal oyundaki her içeriğe sahip.
EA Sports, geçtiğimiz yıl 6.99 dolara sunduğu oyunu bu yıl bedava yayımlayarak oyunseverlere büyük bir jest yapmış oldu.
Ancak, Android'de ilk maçı yapmanızın ardından Menajerlik veya Turnuva modu gibi seçeneklerin açılması için 6.05 dolar ödemek gerekiyor.