eşleşme olmadan kurulmaz. eşleşme neden olmuyor, herhangi bir hata veriyor mu ?
Printable View
verdiği hatayı paylaşırsan daha iyi yardımcı oluruz..
İphone 5 piksel patlaması garanti kapsamında servise götürürsem değişim mi olur tamir mi?
Çok acil bir şey sormak istiyorum,iphone 4s telefona sahibim istemedigim bir numarayı engellemek istiyorum bana mesaj atmasın aramasın,nasıl yapabiliriz ?
Yardımcı olacak kimse yok mu
Jailbreak yoksa bişey yapamazsın.
Blacklist app si olmalı.
jb yok abi lanet olsun ya uğraş dur şimdi.
Apple stora bi bak istersen black list vb. uygulamalar var ancak sağlıklı çalışmıyor diye biliyorum.
Hiç ihtiyacım olmadığı için pek araştırmadım.Bişeyler bulursam burdan yazarım.
Abi tuhaf tuhaf şeyler çıkıyor yazdım da ,yani hangisi ne işe yarıyor bilmiyorum :(
ios 6 kullanıyorsan şu arazi ol u kullan bir süre?
Anıl..
Blacklist tarzı çalışan bir uygulama yok appstore da.. 1-2 tane var böyle ama aslında onlar cacık.. Bu kadar şikayete rağmen nasıl kaldırılmadı hayret. Adam da çatır çatır satıyor tüm dünyada, bütün storelarda da hep top50 de :D Enteresan valla.. Apple böyle bir şeye izin vermiyor..
iOS un kendisinin böyle bir özelliği de yok.
jailbreak varsa telefonunda tweak olarak böyle bir uygulama kurabilrsin.
Bu tip tweaklar son 1.5 yıldır toparladıysalar bilmiyorum ama ondan önce bunların alayı patatesti.. Belki hala öyledir, belki toparladılar çalışıyordur, bilmiyorum.
Bu özellik senin için çok elzemse sana önerim;
ya block özelliği olan cihazlardan alman, (bazı android cihazlarda var deniyordu. Android cihazlar hakkında hiç bilgim yok)
ya da s40 ya da s60 symbian işletim sistemi olan bir nokia alıp blacklist java uygulamasını yüklemen. s60 larda çok da güzel çalışıyordu.
Abi vodafone'dan yapabilir miyiz bu işlemi :D
Telefonun şarjindan cok şikayetciyim önceden sabah 7 de cıkattim mi 22 ye kadar devam ediyordu şimdi 5 saat gibi bi surede bitiyor zaten yüzde 30dan sonrasi ortalama yarim saat gibi bi sürede bitiyor.
Telefonu restore etsem bi faydasi olur mu yada ne yapmam gerekiyor
operatörü bilmem ama kendi yapabileceğin 2 çözüm yolu var.
ya android tabanlı bir telefona geçiş yapacaksın android de öyle bir program var marketinde çokta güzel, yada iphone jb yapıp jb de çalışan blacklist programlarından birini kuracaksın. ios orjinal halde böyle birşeye izin vermiyor.