bende ios7 son beta versiyonunda çok iyi gidiyordu şarjım fakat şimdiki heleki 7.0.3 den sonra su gibi bitiyor şarj birde 3g açıp kurcalarsam of of elimde kalıyor cihaz direk
Printable View
benim niye yarım gün gidiyo şarjım :( 3g acık, ekran full acık yarım gün ya, 10 da evden çıkayım aksam 5 e kalmadan bitiyo şarj. günde 2 defa şarj ediyorum resmen
almadık almadık ark şimdide 16 gb lar bile 3-5 haftaya çıkmış sipariş ya gelde çıldırma tam sipariş verecektim
Batarya özellikleri:
iPhone 5s: 1.570 mAh
iPhone 5 : 1.440 mAh
Kullanılmış batarya ile yeni batarya arasında fark olacaktır. İlave olarak da 110mAh fazlalık da var. Ancak standart kullanımda 3 güne çıkacağını sanmıyorum. Zira iOS 7, iOS 6 ya nazaran biraz daha fazla kaynak kullanıyor.
Ancak tahminim eski telefonun(iPhone 5) uzun süredir kullanıldığı için içindeki artık sistem dosyaları çok fazla kaynak tüketiyor olduğu yönünde..
Apple ın ürettiği telefonların batarya özellikleri ise aşağıda..
http://cdn-static.zdnet.com/i/r/stor...40-481x525.jpg
gta5'i olanlar ifruit'u indirsin :icon_tup:
Ya whatsapp ye nezaman güncelleme gelecek acaba ios 7.0.3 geldi daha güncellenecek
Örnek veriyorum, Tech'te paylaşılan bi video'ya tıkladığımızda application'dan açıyor.
Bunun app'den değil de direk youtube internet sayfasından açılmasını ayarlayabilirmiyiz ?
Pskolojik değildir inşallah bu 5s in sarj durumu şuan cinnet modundayim.
Eğer o kadar iyiyse ben 5s alirim. Yeterki normal kullanimda 1 gün yetsin
5s ilk aldım, %60 idi. şarja taktım %100 yaptım.
WiFi + 3G herzaman açık.
Ekran parlaklığı %50
6 mail hesabı ve bildirimleri
Whatsapp Facebook Twitter bildirimleri full açık.
10 kadar foto çekme, 30-40 saniyelik bir video çekimi hepsi flash lı
Bu fotoları airdrop ile diğer 5s e gönderme (bluetooth kullanıyor burada)
vsvs
İkinci kez ertesi gün şarja takarken %38 idi. Beklemede 22 saat, Kullanım 5.5 saat.
iphone 5 e göre çok çok iyi.
İşlemcinin etkisi büyük bunda sanırım
İos6 da bugün gelen facebook güncellemesini yüklemede sıkıntı yaşayan var mı :soru:
http://s1311.hizliresim.com/1h/9/ucm0m.jpg
ios 7 de aynı sorun var bende de
Benim şuan, gün içi telde konuşma, nette forumda takılma, fb, twit vs full açık 3g hiç kapanmadan 1 gün net gidiyor şarjım iphone 5 ile, ekran ortalam 3 saat açık kalıyor 22 saat civarı bekleme süresinden sonra takıyorum hala %25-30 aralığında oluyor yani..
facebook da 2 gündür sıkıntı var zaten bugün biraz daha iyi gibi
facebook demişken şu facebook'a bildirim geldiğinde telefonda neden göstermiyor anlamış değilim, illa girip bakınca anlaşılıyor..
bu arada fb twit internet full açık diyenler de kendi aralarında farklılık gösterebilir, kimisinin 1000 arkadaşı varken kimisinin 100dür ve gelen bildirim sayısı ile alakalı olarak şarj süresi de değişiklik gösterir :) bana iphone 5 'de 5 saat en fazla gidiyor :)
Aynı senin gibi kullanım, sadece benim ekran ortalama 5 saat açık kalıyor, 15 saat bekleme süresi ile hemen hemen 1 günü dolduruyorum sayılır. cihaz 5.
Aynen ya bu duruma bende sinir oluyorum. ve ayrıca şu whatsapp a güncelleme gelse de, klavye ile arasındaki boşluk düzelse.. bu da sinirimi bozuyor :D
Enteresan bir uygulama, panoramik foto sevenler kacirmasin; http://www.iphoneyardim.net/topic/10...lamalar%C4%B1/