hiç kullanmadan sattım. eskisine göre illaki artısı olmuştur. birisi 14 ay kullanılmış batarya birisi sıfır km idi.
Printable View
Aynenn ya bende artk bktm yani suan sinAvdan cktm arabada sarj edyrm artk bataryayi degstrcm yani bunaltti beni intten guvenilir batarya alacagimiz yer var mi
7.1 sürüm ile ne yenilik gelecek ?
ben bı saat once ınternetten batarya aldım valla ıos ıyıce sapıttı telefon yavasladıgı barız bellı yatak sardı resmen
Hediye şarkımı heyecanla indiriyorum :D
Ip5s te whtsp bildirim sesi cinnn diye bi ses bunu degistiremiyormuyum ? Bulamadim
İphone 5 ten gerçekten sıkılmaya başaldım 2 inci 5 alışım ve yine aynı sorun donmalar ve sapıtlmalar şimdiki sorunum mesaj larım bazen ekrana bildirim olarak düşmüyo menüye girdiğim zaman mesaj lar bölümünde 1 yazıyo ordan anlıyorum mesaj geldiğini bu sorunu nasıl çözebilirm tamamen yazılımsal bir hatamı yoksa bir ayarı varmı sinir bastırdı turkcel ve reklam mesajları ekranda gözüküyo normal mesajlar menüde gözüküyo ekranda gözükmüyo devamlı telefon sesiz de oluncada farkedemiyorum mesaj geldiğini :mad:
5s'ten sonra hayat varmis diyorum ozellikle sarj suan 12 saat oldu ve ayni kullanim ile ip5 arasinda 2 kere sarj vardi :)
Dün bi arkadaşım, arkadaşında gps ile kullanılan ipad olduğunu söyledi. Wi-fi ya da cellular değil. Hazırda satılan böyle bir model var mı ?