Programin adi ne
Printable View
Programin adi ne
Cycloramic.
Edit; handsfree ozelligi iphone 5 ve 5s icindir. 4s te stabil calismadigi soylenmis deneme sansim olmadi.
Ipad air isteyen varsa cok uygun fiyattan verecegim. Pm atabilirsiniz.
Az önce SloPro uygulamasını indirdim, çok iyimiş ya :D
hotmail de arşiv adlı bir klasör oluşturdum, telefonumdan (4s) 6 ay önceki mail i kontrol etmek istediğimde, aratarak bulabiliyorum. içeriğe baktığımda "bu ileti sunucudan indirilemedi" diyor. sebebi ne olabilir?
vodafonedan az önce sıfır iphone 5 aldım eve geldim cihazı bir açtım bildiğin ikinci el :D benden önce yabancı birisi kullanmış ki rehberde yabancı numaralar fotoğraflar felan :hehe: hemen aradım shopu yanlışlık olduğunu yarın değiştireceklerini söylediler :D daha önce böyle birşey başına gelen oldu mu
Arkadaşlar iphone 5 kullanıpta pili %20den sonra hızlı bi şekilde düşen arkadaşlar oluyor mu ? Misal yüzde 20 den bi anda 11lere sonra 4 lere falan düşüp kapanıyor. Acaba pili mi sorunlu ?
yalnız apple çalışanı birisinin telefonuymuş galiba abi. rehberde onca isim var kime tıklasam mail uzantısı apple.com :D baktım özel belge felan yok :hehe:
yalnız telefon çalıntı mı nedir çözemedim apple store giriş kullanıcı adı ank.gucuu.1910@hotmail.com
APPLE iPad MD525TU/A 16GB WiFi + C - TABLET PC - Teknosa.com
bunu almak istiyrm ama ikisi arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim ?
diğeride bu
APPLE iPad MD543TU/A mini 16GB WiF - TABLET PC - Teknosa.com
4S in ön camı tek başına değişmiyor sanırım değilmi? ön cam haşat oldu. nereden nasıl bulurum orjinal parça? Daha önce 3G dağıtmışlığım var bunu da hallederim diye düşünüyorum