Muzik dinle uygulamasini denedinizmi?
Printable View
dünde video çekerken 20-30 sn sonra şarjı bitirip kapanıyor 5. dk sonra açıyorum açılmıyor şarj yok hesabı, 10 dk sonra hop %62 şarjla açılıyor. telefonumdan nefret ettirdi, ne ios7 miş arkadaş.
5S kullanan varsa yorum alabilir miyim bu hafta almayı düşünüyorum, daha önce apple ürünü kullanmadım çok da karşıydım ama ön yargılarım yüzündendi. Uzun süredir android kullanıcısıyım pişman olur muyum?
iOS 7.1 Beta, geliştiriciler için yayınlandı.
Yarın yükledikten sonra paylaşacağım ilave özellikleri.
Siyah klavye seçeneği vs koymuşlar. Neyse kurup inceleyeyim yazarım :)
Şu şarjla ilgili problemler ne olacak acaba... Telefondan soğumaya başladım ciddi anlamda. ilk başta telefonda problem olduğunu düşünüyordumda sanırım bataryada yada telefonda problem yok. Şarjım %11ken hoop kapanıyor. Şarja takar takmaz %5te açılıyor falan filan. Garip garip şeyler. Umarım bunlar düzelir.
Gruplar diye bi seçenek var orada hepsi işaretli değil mi ? Bende bi ara whatsappta ismi görünen bi arkadaş vardı listede görünmüyordu sonra baktım ki gruplardan bi kaçında tik işareti yok. Onları yaptım görünmüştü listede. Hoş mutlaka yapmışsındır ama gözden kaçmış olabilir.
Siyah klavye çok iyi olacaktır. Ben bahsettiğiniz batarya problemlerini hiç yaşamadım. Ios 7.03 yuklu iphone 4 telefonum.
instegram videolarına müzik eklemek için program tavsiyesi alabilir miyim?
o whatsaptaki klavye boşluğu sanırım whatsapın sorunu
O senin batarya ile ilgili bir sorun işletim sistemi ile değil. Artık ömrünü yarılamış sayın kendisi :)
Apple ın sorunu değil bu. Uygulama yayımcı firma ile alakalı bir durum ki Apple dahil kimse de onlara uygulamanı güncelle diyemez. Onlar isterse günceller isterse güncellemez. Hatta keyifleri ister uygulamayı silerler, server ları kapatırlar vsvs canları ne isterse onu yapar. Kimsenin de bir şey deme hakkı yok kullanıcılar dahil :)
Nasıl olamaz ben para veriyorum bu uygulamaya diyen arkadaşlar olabilir belki, onlara da şunu diyebilirim. iTunes ve AppStore kullanım sözleşmesini okuyunuz. Orada bin tane şey yazıyor. Okumadan kabul ediyorum butonuna tıklıyor herkes de orada çok şey yazıyor aslında..
Öte yandan software işlerinde uygulama geliştiricisi kişi/firma, son kullanıcıya o programı satmaz. Kullanım hakkı verir. 1 TL 79 kuruş a bir program almıyorsunuz yani. Sadece kullanım hakkını satın alıyorsunuz. 1 dolara program satın alınmaz. Hele ki WhatsApp için bir kaç yüz milyon dolar gözden çıkarılması gerek "satın almak" için :)
Bu arada şöyle bir bilgi vereyim. 3 yıl önce SiRi Appstore da olan bir uygulama idi. AppStore dan uygulamayı indirenler bu kadar gelişmiş bir uygulama ile karşılaşmasalar da yine de "satın" aldıkları bir uygulama idi. Apple ne yaptı? Baktı güzel bir uygulama, gitti satın aldı uygulamayı köküyle.. ve uygulama AppStore dan kaldırıldı. Kim ne diyebildi? Kimse :)
Apple yine buna benzer bir şey yapıyor şu anda..
Apple ın sağı solu belli olmaz. Belki FaceTime ve iMessage ın yıldızlarını parlatmak ve kullanımını yaygınlaştırmak için Line, WhatsApp, Viber, Tango vs alayını satın alır, çöpe atar. Kimse de bir şey diyemez bunun için. :)Alıntı:
Apple bu yöndeki çalışmaları doğrultusunda iOS’te faaliyet gösteren kişisel asistan uygulaması Cue’yi satın aldı. Satın alma işlemine ilişkin resmi bir açıklama gelmese de, Apple’n Cue için 40 ila 60 milyon dolar arasında bir bedel ödediği konuşuluyor. Daha küçük ölçekli teknoloji şirketlerini satın almasıyla tanınan Apple, bu yönde eylemlerde bulunmaya devam edeceğini daha önce açıklamıştı.
Apple’ın Cue’yi satın almasıyla birlikte uygulama App Store’dan kaldırılırken, Cue’nin yeteneklerinin Siri, Bildirim Merkezi ve diğer Apple ürünlerine aktarılması bekleniyor. Kullanıcıların e-posta, takvim ve kişi bilgilerini tarayarak onlara günlerinin akıllı bir fotoğrafını çeken uygulama, Gmail, Google Takvim, Yahoo Mail, Facebook ve diğer hesaplardan da bilgi çekerek güne daha kapsamlı bir bakış atılmasını sağlıyor. Apple da iOS 7 ile birlikte benzer bir desteği Bildirim Merkezi’nde sunsa da, bu destek henüz Cue’ninki kadar geniş bir kapsamda sunulmuyor.
Apple iOS için kişisel asistan uygulaması Cue’yi satın aldı - Teknoblog
Whatsapp güncellenecektir. Belki bambaşka bir arayüz ve mimari ile yayınlanacak yeni sürüm. Bunu bilmiyoruz. Öyle word de bir cümle değiştirmek gibi değil bu işler.. Hele ki iOS 7 ile çok şey değişti geliştiriciler tarafında. Artık daha çok şeyi kontrol etmek zorundayız. (CPU kullanım testleri, güvenlik testleri, performans testleri vsvs) O yüzden biraz daha sabır. :)
whatsapp ta mikrofon tuşuna basılı tutup ses gönderebiliyoruz ya.
şu aralar "sesli notu kaydetme başarısız. Uygulama hatası diyor".,
bende bu aralar sarj %20 deyken birden 10 düşüp kapanıyor. 4s ve güncelleme yapmadim hala 6.1 kullanıyorum ios7 ye geçmedim. Bu sıkıntıyı nasıl düzeltebiliriz?