Final sürümünü daha çok bekleyeceğiz sanırım :icon13:
Printable View
Final sürümünü daha çok bekleyeceğiz sanırım :icon13:
Klavye ve telefon tuşları iyi olmuş :)
herşey iyi hoş güzelde dün ios 6 yüklü bi ip5 kullandım aman Allah'ım nası bi hızdır öle :D artık göremicez galiba o günleri:)
Halledildi problem.
Gelsin artık,
Şu çekilmiş fotoyu arka plan yaparken yaptığı zoom'u da düzeltseler 6 daki gibi siyah çerçeve eklese telefon.. Çok güzel olacak..
bir sorum olacak, İphone'da whatsapp dan yollanan ses dosyası nereye gidiyor? Video ve resimler film rulosuna otomatik kaydoluyor ama ses dosyası olmadı. Dosyayı nasıl pc ye atabilirim ?
3G, wifi hep açık tüm gün normal kullanım, whatsapp ve telefon görüşmeleri sonucu :(
https://pbs.twimg.com/media/Bdz7DeXCIAAr-dw.png
Benimde ıphone5 in üst tuşu basmıyor telefonu komple söküyorlarmış cesaret edemiyorum bilmediğim yere vermeye kaş yaparken göz çıkarmayalım tavsiye edecek kimse varmıdır ist avr yakası teşekkürler
bence kötü değil, sabah çıkıp akşam eve gelsen şarj edebiliyo olursun :D
bende aynıyım ya, 3g ışık açık whatsapp-4square-face 3 lüsüyle max 6 7 saat, sonra %10 ların altındayım.
3g, wifi full açık, ışık yarıda, gün içi whatsapp, 4sq, face, twitter yoğun kullanım, günde ortalama 8-10 dk konuşma sonucunda zar zor 15 saat görüyorum :D
arkadaşlar 5S kullanan var mı? siparişini verdim bi iki güne gelecek inşallah şarj sorunu falan var mı ya da herhangi bi kronik sıkıntısı?