sens tam ortada,
linearity ve otm fren 1/4
steer asist açık
el freni açık fakat hiç kullanmıyorum
throttle slider kapalı
2.00.480 yaptım en iyi :D
Printable View
1.59.600 e düştü best diğer pisti açtım :)
Bende duz 2.xxx yaptim :D
Turkcell'den hediye gelen, kutusunda hiç açılmamış 6plus 64gb Silver var.
İsteyen varsa pm atabilir. 2800TL.
android telefonumda kullandığım hava durumunu gösteren bir program vardı. durum çubuğunda güncel hava sıcaklığını sabit gösteriyordu ve bulunduğun bölgede ani değişiklikler olduğunda uyarı mesajları gönderiyordu. sağnak yağış olasılığı vs. gibi. app store da buna benzer bildiğiniz uygulama var mı? adını tam hatırlayamadığım için arama da yapamadım.
iPhone6 ve iPhone6 Plus da telefonu elinize alıp baş parmağınızın ulaşamadığında home tuşuna bastığınızda ekran aşağıya doğru kayıp daha kolay kullanım sağlamaktaymış. Fakat ben bu olayı bulamadım :) Home tuşuna çift bastığımda önce den açılan sayfalar çıkıyor yani aşağıya kayan ekran falan yok. İnternette de araştırdım fakat anlatılır şeklinde hiç yok , bilgisi olan ve uygulayan var ise paylaşırsa çok seviniriz :)
eyvallah kardeşim :) çözdüm olayı çok saol , baya mantıklı bir olay..
edit düzeltme, eyv abim saolasın :)
tahminimce şöyle. apple ve kullanıcıları diğer telefonların büyük olmalarından dolayı dalga geçer ve tek el ile kullanılamadığı için kullanışsız bulurlardı. şimdi apple 6+ ı çıkarınca aynı duruma düşmemek için böyle basit bir özellik koymuş. (benim için kullanışsız)
linkte bulunan video da 2:20 den sonrsı tam olarak ne işe yaradığını gösteriyor.
https://www.youtube.com/watch?v=Pge0hnI6oA4
yedeklemesi yapılmamış çekildikten 2-3 saat sonra yanlışlıkla silinen bir videonun geri gelme şansı var mı arkadaşlar ? cihaz 5 sürüm 7.1.1.
az önce telefon ile facebook a girdim ve haber kaynağı menüsü açık durumdayken kameranın etrafındaki tozu sileyim dedim. kamerayla uğraşırken neye bastım ne yaptım bilmiyorum ama birden sesli şekilde ekranda duran fotografı kimin paylaştığını kaç kişinin beğendiğini nerede paylaşıldığı gibi bilgileri sesli olarak bildirdi. belki bilinen bir durumdur ama ilk defa gördüğüm için şaşırdım kaldım. :) bunun nasıl olduğunu bilen var mı?
Pusula aynı zamanda su terazisi olarakta kullanılabiliyormuş :hahaha:
8.1.2 güncellemesi ile birlikte istenmeyen zil tonları silinebiliyormuş..
Bgn face de gezerken birşeye bastım anlamadım tüm herseyi sesli okumaya başladı