Sarji kullanima bagli 1 gun net yetiyor 2 gunu zorlar tabi kullanima bagli
Printable View
Dışarıda 3g hep açık oluyor. İş yerine geldiğim zamanda genel olarak wifi kullanıyorum.
Kullanımı falan nasıl ilk defa iphone kullanıcam. İlk çıktığında samsung galaxy s2 aldım maşallah çok iyiydi hala onu kullanıyorum. Sürekli telefon değiştiren bi insan değilim almışken iyisini alıp 3-4 sene kullanmaktan yanayım. 5s de sıkıntı yapmazsa uzun bi süre kullanmak istiyorum
Ipadde, safari'den Facebook'ta herhangi bir sayfa paylaşmak istediğimde paylaşım olmuyor. Fb şifremi girmeme rağmen açılmıyor. App ya da Puffin explorer'dan paylaşım yapabiliyorum.
Sorun nerden kaynaklanır ?
bir arkadaşın iphone 5 ios 7 yüklü İcloud kitledi telefonda hiçbirşey yapılmıyor.
İcloud hesabının balı olduğu hotmail hesabının da şifresi hatırlanmıyor. hiçbir şifre hiçbir gizli soru bilinmiyor.Bu durumda telefonu nasıl kurtarabiliriz ?
Dockflow olayının nasıl yapıldığı hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
http://img16.imageshack.us/img16/6223/photolnj.jpg
yurtdışından gelme, orada da kayıp moduna alınmış bi ip 5 im var. İtunes dan yeni telefon olarak tanımlıyordu bilen varmı?
İyi akşamlar.
5. nesil ipod touch kullanıyorum. iOS 6.1.3 sürümü yüklü.
Sorunum şu; iBooks isimli uygulamayı yüklemem için iOS7'ye geçmem gerektiğini söylüyor. Fakat ben iOS6 kullanmak istiyorum.
Yok mudur bunun bi çözüm yolu?
itunes açıldıgında altta çıkan doluluk oranlarında turuncu renkle gosterilen other (diğer) kısmı neyi temsil ediyor :) telefonum bos olmasına ragmen 1 gb dolu oldugunu gosterıyor. acaba bu orher'in icersinde hangi dosyalar var ve bunu temizleyebilirmiyim?
merhabalar, şu anda ip5 imde 6.0.1 yüklü, ios 7 ye geçmeden 6.0.4 yükseltmesi yapabilmem mümkünmüdür?
Iphone ve Ipad serilerinde her cihazın kendine özgü bi şarj aleti mi var ?
Çünkü her şarj aleti her apple cihazını şarj etmiyor.
Apple tv 3 için şu an yok ama jailbreak çıkma olasılığı var mı, çıkacaksa ne zaman çıkar?
bu konuda her hangi bilgi yada duyum alan var mı?
sabah cevabını istemiş oldugum bir konu vardı. itunes'de telefonunuzun doluluk oranındaki diğer(others) bölümünü nasıl boşaltırız diye sormusdum. phoneclean programıyla bu sorun cozuluyor. programla ilgili pro versiyonu icin benden lisans kodunu isteyebilirsiniz