5s için 3g kapalı kullanımda şarj süresinde iyileşme var gibi geldi bana
Printable View
5s için 3g kapalı kullanımda şarj süresinde iyileşme var gibi geldi bana
İphone 5 kullanıyorum whatsappde hangi duvar kağıdını koyduysa sohbet bölümünde renksiz bi şekilde çıkıyor sildim tekrar yükledim yine aynı bi türlü renkli çıkmıyor varmı bi önerisi olan
5s de facebook un messenger uygulamasında arkada açık iken gelen iletilerden cihaz ses veriyor tamam fakat titreşimde yapıyor mesaj geldikçe bunu nasıl iptal edebilirim?(Normal uygulama ayarlarında sadece ses açık olduğu halde)Teşekkürler
şarjı cabuk bıtenler bataryanızı degıstırmenızı tavsıye ederım benım kı gayet ıyı oldu sımdı
İki soru
Uyarılarda flash yanıp sönmesini ayarladım ama nerden kapatılacağını unuttum , nerden yapıyoruz?
Bide eski ios ta ekranı aşağı sürükleyince çıkan arama barında refber ve program ismi yazıp aratabiliyordum, şuan rehber de , uygulamalar da çıkmıyor , onları nasıl ekleyebilirim?
beyler ekranında sararma olan oldumu hiç bu durumu nasıl halletcez acaba ?
Ekranda sararma yaşayanlar malesef ekranlarını değitirecekler yada sararmalar ile yaşamayı öğrenecekler...
Genelde beyaz fonda sırıtır. ip4 lerde daha sık karşılaşılıyor sararma meselesi nedense
Instagram'da video kalitesinin dusme sorununu yasayan var mi ? Son 2 gundur video piksellesiyo goruntu bakimindan kalitesi baya dustu yuklerken. Silip yukledim bisey degismedi ?
iphone 5s jailbreak vardı restore yapıp 7.1 yaptım cihazı. kamera calısmıyor neden. bidahamı kursam napsam :S
Arkadaşlar ios 7.1 iphone 5 s de dns ayarını yapamıyorum bilen birisi yardımcı olsun ayarı yapıuorum geri siyorum gene olmuyor bi el atı verim lütfen ...
en temizi tunnelbear kur :)
karışık durumlardan ötürü TR için kotası yok şuan
ip5 cihazim var, acma kapama tusu bozuldu, çalışmıyor. İstanbul'da bunu nerede kaca degistirebilirim bilgisi olan var mı ?