iphone 5 in orjinal şarj kablosu bozuldu yan sanayi aldım oda her prizde şarj etmiyor çok çabuk bitiyor önerilen şarj aleti v.s. varmıdır ?
Printable View
iphone 5 in orjinal şarj kablosu bozuldu yan sanayi aldım oda her prizde şarj etmiyor çok çabuk bitiyor önerilen şarj aleti v.s. varmıdır ?
orjinal şarjın yerini tutmuyo hiçbiri :/
ip4 kullanıyorum şöyle bir sorunum var, telefon görüşmesi yaptığım sırada telefon kulağımda iken ekranın kendini kapaması gerekirken görüşmeyi duraklat bekle moduna alıyor, bu sorun neden kaynaklanmış olabilir.?
Bugün iOS 8 tanıtılacak. Bakalım nasıl olacak ?
bekliyore :)
Akşama şenlik var
5s alalımmı az daha 4s ile bekleyip 6 yamı atlayalım ?
.::Bekle::.
ibb cep trafik uygulaması kalktımı arkadaşlar?
2 senedır 4s kullanıyorum ama apple ustune hıc bırsey eklemıyor apple suan lg g2 en favorı cıhaz f/p konusunda
Ne tanıttılar kaçırdım yahuu
iPhone 6 cılar nabıyonuz :)
İphone'umda gelen çağrılar 2 şekilde geliyor. Birinde sürükleyerek açıyorum onda flaş patlıyor. Diğerinde reddet ve cevapla şeklinde geliyor ondada flaş patlamıyor. Sürekli flaşlı olanı nasıl yapabilirim?
Her konuşmayı kaydeden bir program var mı? Biraz araştırdım ama sonuca ulaşamadım. Kayıt illegal olduğu için appstore dan silinmiş vs diyorlar. Bir iki program indirdim ama bi b.ka yaramadı hiçbirisi..