Benim telefonda fazladan kullanılan 1gb var onu çözemedim neyden kaynaklanıyor normalde 4.5gb gibi bir boş alan olması lazım ama 3.6gb var..
Printable View
Benim telefonda fazladan kullanılan 1gb var onu çözemedim neyden kaynaklanıyor normalde 4.5gb gibi bir boş alan olması lazım ama 3.6gb var..
İP5 te Vainglory oynıyamayan var ise yardımcı olabilirim.... Ben yükledim oynuyorum keyifle...
Apple zorlu veya akasyadan iphone için randevu almam lazım. Fakat ne zaman girsem boş randevu yok . Yardımcı olabilecek var mıdır , en azından ne zaman girmem lazım.
Gelen ve giden telefon görüşmelerini kaydetmemiz program önerisi olan var mı?
6+ donma yasiyan varmi
Arkadaşlar bende 4s var 7.1 yüklü yeni sürüm 8,1,2 yüklemelimi? görüşü olan varmı düşünceleriniz nedir.
beyler 5s de kamera bazen ters cekıyor anlamıs degılım ac kapa yapınca duzelıyor HDR yazısı felan ters donuyor cekıyor ters cekmıs oluyor sınır ettı garantıye gıtsem reset atıp vercek yıne aynısı oluyor
Arkadaşlar iphone 6 en uygun en hesaplı en akıllıca nerden alınır tavsiyelerinizi bekliyorum
Hala alamadim zorludan randevu.cİddİ sikinti olmaya baŞladi.
iphone umu bul özelliği ile yer tespiti yapabileceğin en ucuz apple cihazı nedir?ipodlarda yada iphone 2 de falan varmı bu özellik?
Arkadaşlar ipad konusunda bilgisizim. Amacım internetten film izlemek ve gazete okumak,facebook,instagram,twitter..
İpad mini değil de normal büyük olanlardan düşünüyorum.
İnternet üzerinden dizi veya film performansı nasıldır? Dilediğiniz siteden izleyebiliyor musunuz? Kimi zaman flash player hatası veriyordu iphoneum, öyle hatalarla karşılaştığınız oluyor mu?
Bu kullanım amacına yönelik hangi ipad modelinden itibaren almalıyım? Son çıkan serisi baya bi pahalı geliyor çünkü.
arkadaşlar iphone 6 için kılıf alsam mı diye düşünüyorum kasası çok hassas geldi gözüme ya da ön arka cam filmi alsam mı neler önerirsiniz ?
Ekran için kalın olan koruyuculardan kullanıyorum. Arka taraf için film yok bildiğim kadarıyla.
Kap kullanıcam dersen spigenden şaşma. Ben zevkime göre olanı bi türlü bulamadım.
Ama dediğin gibi arka taraf biraz hassas. En ufak bişeyde çizilecekmiş hissi veriyor.
Günümüz Video kalitesi göz önüne alınırsa 3-4 sene sonra bile amaca hizmet edebilmesi adına ipad air öneririm. Yani şu an yeni satışa çıkan modelin bir alt modeli.
Aynı flash muhabbetti ipad'lerdede oluyor. Jailbreak yaptıktan sonra flash destekli browser yükleyerek o dertten kurtulmak mümkün. JB yapmazsan ücretlide satın alabilirsin tabi ki.
iphone vs olmaksızın ipad tek başına navigasyon işide görsün, hatta ben Tom Tom vs.de yüklerim dersen hat girişli almanı tavsiye ederim. Hat girişi olmayan cihazlarda dahili gps olmadığından (son modelleri incelemedim belki vardır) navigasyon çalışmaz.
Ben ipad mini retina kullanıyorum. teknik özellikleri (ekran boyutu hariç) ipad air ile birebir aynı. Bende yattığım yerden film izleyeyim ve nette gezineyim diye aldım. Yatay kullanımda iki elle kavrayınca klavyenin tüm tuşlarına ulaşım imkanı sağlıyor. Air'de bu mümkün değil. En azından benim ellerim yetişmedi.
Pahalıdır ama Orj. Apple deri case almanı şiddetle tavsiye ederim. Gerçekten parasını hakkediyor, çok başarılı bir koruması var, aktif kapaklı vs vs.