ios 8 şuan çok stabil çalışmıyor. özellikle sosyal ağlar daha tam oturtamadı ios 8 olayını. Arasıra twetter da da oluyor. En stabil çalışan instagram şuan için.
Printable View
ios 8 şuan çok stabil çalışmıyor. özellikle sosyal ağlar daha tam oturtamadı ios 8 olayını. Arasıra twetter da da oluyor. En stabil çalışan instagram şuan için.
benimde bi sorunum var iphone 5 son güncellemeyi yaptım daha sonra hüküm ve koşulların olduğu bölgede telefon kitlendi
kabul et diyorum hiç bişey olmuyor kabul etmiyoruma basıyorum yine hiç bişey yok
4s'te voice control kapanmıyor, sanırsam hiç birinde kapanmıyor, kendi kendine konuşmasanızda birilerini aramasını istemiyorsanız siriyi açmak dışında bir çözüm yok bu işe malesef.
facebook messenger mesaj sesini nerden değiştirebiliriz ya, çok gıcık bir ses tonu var
Rehberim silindi. Telefonu laptopa bağladiğmda eşzamanlarken x e bastm sonra farkettim ki rehber gitmiş. Geri yükle yaptim yine gelmedi rehberim. Yarım saattir kurcalıyorum atladığım bir yer mi var ? Bulamıyorum..
İyi akşamlar cümleten. İphone 5s i satıp bugün iphone 6 aldım. Şöyle bir sıkıntım var , whatsapp ta karakterler ve klavye çok büyük. Facebook mesengerda klavye ve karakterler normal düzeyde. Bunun bir ayarı yokmudur. Çok rahatsız etti beni.
Instagram'a video nasıl ekleyebiliriz?
misal youtube'da bi video var onu instgram'a aktarmamız lazım gibi.
5s'ine 8.2 yukleyen var mi? Sarj nasil gidiyor arkadaslar? Onerir misiniz?
8,0,1 den daha sağlıklı 1 haftadır kullanıyorum sıkıntı yok :)
6 gold mu ? yoksa beyaz mı ? hangisi daha albenili duruyor ? Gold siparişi vermiştim 1 haftadır bayide gidip almadım beyazla degistirme şansım var fikriniz nedir ?
gold son tercihim olurdu benim. beyaz ya da siyah çok daha güzel bence golddan.
Gold zaten 6 serisinde hiç tutmayan renk oldu.
Alıcılar özellikle eskisi gibi siyaha dönmeye başladı.
macbook da varsıyılan tarayıcıyı nasıl düzeltiriz ?