500 tl civarıymış euro yanlış hesaplamışım
Printable View
500 tl civarıymış euro yanlış hesaplamışım
6s 3100 gorunuyor store da hadı 3000 diyelim 2600e varmı burda
Macbook kullanıcıları için ;
http://www.sihirlielma.com/2016/02/1...isim-programi/
verdiğiniz siteden baktım 745 euro yazıyor oda bugunki kurla 2450 tl yapıyor,140 tl de btk ya yatıralacak 2600 tl civarı maliyeti oluyor pasaportunuz olduğunu varsayıyorum.
bende dubaiden getirtecektim arkadaşıma,herşey dahil 2300 tl maliyeti oluyordu vazgeçtim.
burda kapalı kutu 2500 2600e satılan cihazlar var onlardan almanızı öneririm 2 yıl garantili,kafa rahat olur.
Tabi ben 6s 16gb için konuşuyorum. İnş plus demiyorsundur sen :)
6s 16'yı 2800'e verebilirim mesela.
Şunu unutmayın biz Türk milleti olarak bu telefonlarda garanti olayını acayip takıyoruz. Tr'deki yasadan dolayı dünyada tek 2 yıl garanti veren Apple TR.
Diğer tüm ülkelerde 1 yıl.
Ikinci el Beyaz Apple iPhone 6S Cep Telefonu sahibinden.com'da - 273505155
S
S
S
birkaç örnek.böyle çok ilan var.
plus değil normal için konuşyorumda tr fiyatları böyle ise dediğiniz gibi değmez hemde garanti 1 sene.
ankarada ip6 ön camdaki cıtlama ve boşluk için verebileceğim servis önerisi olan var mı lydia dan memnun olmayan cok insan var gibi ve 25 kere aradım açan yok telefonu
bu gidişle bende 6 + yı satıp, 6s alacağım.
6+ dan 6s' e dönen var mı ?
farkı çok yaşar mıyım, elimde taşımaktan bıktım vallahi :/
tek tek okuyamadım ama benim 6iphone 6da problem var donuyor ön kamerası kayık duruyorzorluya gitim randevu alın diyorlar vatandan almıştım oda genpaya göndeririz tamir olur diyor ne yapayım 4 ay kaldı garantisinin bitmesine ama sorun bir yıldır var
Arkadaslar size bisey sormak istiyorum simdi itunnesa yedek almistim pcye pc format atmislar yedekledigim hersey gitti mi yoksa baska pcden itunnes geri alabilirmiyim bu konuda bilgisi olan yardimci olabilir mi resimler diger seyler lazim en onemli olan telefon numaralari benim icin yardiminizi bekliyorum arkadaslar ...
Evet telefonum hala gelmedi şaka gibi..
Herşey gitti. Şimdi ezbere hatırlayamayacağım ama itunes işletim sisteminin kurulu olduğu disk içinde biryerlere koyuyor yedeği. Format atarken yedek almazsanız haliyle uçar gider.
icloud yedeğin yoksa malesef geçmiş olsun. (sim karttaki nolarıda bir kontrol edin. 3-5te olsa eskiden kalma kayıt vs olablir)
arkadaşlar ip 6 da yarım saatlik video çektim ama pc de çıkmıyor. diğer kısa videolar çıkıyor?
bilgi için teşekkür ederim eren bakıçam artık kurtarma yolu varsa kurtacaz yoksa dedigiim numaralar gitti :(