Duvar kağıdı vs indirdiğiniz bir yer var mı ?
güzel önereceğiniz bir yer var mı ya da ?
Printable View
Duvar kağıdı vs indirdiğiniz bir yer var mı ?
güzel önereceğiniz bir yer var mı ya da ?
Servisten mesaj geldi cuma "İşleme alındı" diye bakalım bekliyorum bu hafta inşallah gelir.
macbook air 2015 yahu 2.ye oldu şu ekranda titreme zamazingosu reset atınca geçiyor anlamadım gitti
Servisten şimdi "Servis sonu, ürün teslime hazırlanıyor" mesajı geldi. Bu bir anlam ifade ediyormu tamir mi değişim mi olduğu konusunda?
Şimdi PUPAnın sayfasından baktım, kamera siparişi verildi yazıyor. Yani sadece kamera mı değişti?
Öleyse olay çıkartıcam çünkü. Özellikle belirttim problemim HOPERLÖR'de diye teknik servisteki adam telefon isgihttan değişecek zaten diye servis forumuna isight değişim kapsamında telefon değişimi yazmıştı. Belirttim durumu merak etmeyin tamir yok dedi.
Şimdi eğer aynı telefon gelirse problemimle birlikte o zaman boşuna 2 hafta beklemiş olucam....
İphone 6 plus kullanıyorum , şarj yetmemeye başladı, neredeyse 1 günü zor çıkarıyorum
Yogun telefon görüşmesi yapmıyorum, genelde wifi baglantılı video izliyorum uzun soluklu olmayacak şekilde kızım çizgi film izliyor , onun dısında haberler-sosyal medya olarak kullanıyorum, plus kullananlar ne durumdalar? Sanki iphone 6 kadar gidiyor izlenimi var, bir el atın size zahmet???
6S 64GB Cumartesi %20'de bırakıp 4 saat sonra elime aldığımda (arabada dışarısı 0 dereceydi) %1 olduğunu gördüm ve kapandı. Şarja taktım %15 civarı geri açıldı.
Bugün de durup dururken %50'de kapandı şarja tak dedi, takınca ayıldı hemen kaldığı yerden devam.
Apple Store'a randevu alıp gittim hemen 1 saat içinde, arıza tespit cihazına bağladık aleti :D Her şey kusursuz çıktı, tüm ayarları sıfırla yaptılar düzelmesi lazım şimdi, arka planda çöken uygulamalar yüzünden bazen yapabiliyor dedi. Yine olursa arayın gelmeden, elimizden gelen neyse yapalım yine sonuna kadar dediler, beklemeye geçtik :)
Bugün bir haber görmüştüm yabancı bir teknoloji sitesinde, Facebook uygulaması açık değilken bile arkadan şarj yiyor diye, varsa onu silmeyi deneyebilirsiniz. Bir de düşük batarya moduna rağmen mi 1 gün ancak çıkarıyor?
Evet dediğim gibi olmuş dün akşam üstü iş çıkışı gittim kamera değişmiş dedi, dedim kabul etmiyorum en başta söledim teknik servisteki çocuk ben halledicem dedi. Bugün tekrar gidicem bakalım iş tersleşicek gibi.
Zaten orada da belirttim benim sorunum hoperlörden diye onlar teknik servis formuna yazmadı problemi sadece İsight kamera programından değişim talep ettiler garanti olur diye onda da parça değişimi yapılmış ki kabul etmiyorum dedim.
80 den sonra pil tasarrufa almaz isem çabuk bitiyor.
ama pil tasarrufunu açarsam, rahat rahat akşama kadar götürüyor.
6 + telefon..
bugün ilk defa pil tasarrufunu açtım sanki benim telefon alışkın olmadığı için daha çabuk gidiyormuş gibi geldi :D ya da normalde %yi kapalı tuttuğumdan görünce gidiyormuş gibi geldi :D
iphone da tuşla arama özelliği var mıydı ?
2 ye basılı tutunca x kişiye arasın vs diye ?
iphone 6 telefonun sağ alt köşesinde ekran çıkık gibi gözle görünen birşey yok ama hafif bastırdığımda oynamayı hissediyorum cihazın garantisi olması lazım ankarada nereye götürebilirim
İphone 6 için tavsiye edebileceğiniz cam ekran koruyucu var mı? şuan telefonda var ama telefon ilk çıktığında yaptırmıştım zamanla sarardı birde ekrananın her yerini kaplamıyor