Ses sorununun kesin çözümü yokmu arkadaşlar? Mesaj geliyor sanırsın 5 sms gelmiş gibi oluyor.
Printable View
Ses sorununun kesin çözümü yokmu arkadaşlar? Mesaj geliyor sanırsın 5 sms gelmiş gibi oluyor.
iphone turkey bizde gordum bugun beta bi sürüm yayınlamış apple orda ses sorunu duzelmıstı yenı yazılım gelebılır
Sıktı artık ya, ios 5 dedi ertesi gün 5.1 dedi şimdi başkamı? satttırcaklar illa
ufak bı sıkıntı ıcın ayfon satılmaz boşver düzeltirler :))
ben hala yok demedim ama..
nerede canını yaktım senin? içten içe amma kurulmuşsun bana.. :) ne yaptıysam iyi de yapmışım ama.. :)
benden de güzel bir söz o zaman, çekememezlik kötü şey..
dönür dolaşır kendisine zarar verir insanın.. bin yaşına gelmişsin ama şu haline bak.. yazık..
sana da iyi forumlar..
yaştan bahseden sen misin? gülmedim ama inceden gülümsedim.
senin canın forumda yazılan şeylere sıkılıyor onu anladık da ben seni bu konu dışında pek hatırlamıyorum. yazıp ettiysen de kusura bakma okumamış olabilirim.
anlaşılan o ki cidden çekilecek gibi değilsin.haklısın. ben de çekemiyorum:)
sonuç itibariyle
cümlesini sana yılbaşı hediyesi olarak hediye ettim gitti. hadi iyi yıllar :heyoo:Alıntı:
Quantum Nickli Üyeden Alıntı
msn'de tartışın arkadaşlar
barrel ve speedintensifier için hangi sources yüklememem gerekiyordu ?
ios 5.0.1 jb kullanıyorum. sorun yok memnunum sormak istediğiniz varsa pm ile sorabilirsiniz
Cydia düzelmiş arkadaşlar ilk defa dün gece yüklemeyi tamamladı. :)
Quantum Engin'e yapılan çıkış gereksiz olmuş. Sonuçta adam okuduklarını gördüklerini bu konuda bizlerle paylaşıyor. Bende iPhone'nun bir çok bölümünde bilgi sahibi olmama rağmen zilyon tane teraneyi ondan öğrendim. Gerek yok böyle çıkışlara paylaşım yapılan bir ortamda
Sanırım olay biraz şahsi bilmediğimiz başka durumlar var.Yoksa ortada ateş yok duman yok.
İPHONE,yi OS X lion GÖRÜNÜMÜ vermek
Şu temayı kurdum tavsiye ederim tam con con işi :D