Adaşım.. kaç versiyon senin iOS?
bu arada jb siz ler için güzel bir uygulama var. ücretli uygulamaları takip ediyorlar. ücretsiz olduğunda duyuruyorlar. ¨günün ücretsizleri¨ adında.
ios 5.01 e jb çıktımı bugün arkadaşmdan duydum?
kullananlar varmı aramızda herangi bi sorun varmı?
action menu plus pack cydia'dan indirin
kes kopyala yapıştır tümünü seç vs baya kolaylaştırıyor
seçtiğiniz yazıyı wiki yada başka yerde aratabiliyorsunuz
bende 5.0.1 jb yaptım, şarj normal. 1 serisini yükledim. sonra 2 çıkmış şimdide 3 geziniyor ortalıkta.
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Arkadaşım turkcell kampayasından 3gs aldı ios5 yüklü zerre takılma yok gayet hızlı. Telefonda fazla apps yüklü değil bundan olabilir mi?
ios5 jb sorunsuz ve çok kolay yüklendi. ama bazı programlar henüz ios 5 e uyumlu hale getirlmemişmi? Barrel çalışmıor mesela bigboss 2.99$ istiyor.bilgisi olan varmı? ilk defa jb yapıorum![]()
RACE WERKS
4s lerde ses problemi var mesela msj sesinin ilk notası iki kere takılıyo sonra çalıyo bazende muzik dinlerken kesiciye giriyoyeni güncellemeyle bunlar düzeltilcekmi bilgisi olan varmı?
4s lerde bazen arayan numara olunca reddet çıkmıyor ben onu çözemedim asıl. sadece sağa kaydırıp cevap ver ikonu çıkıyor. onu bilen var mı?
bu arada ios 5 için olan jb 5.0.1 için de oluyor mu? veya 4s olmasından dolayı bir sorun yok değil mi? ittiresim var açıkcası
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)