5.0 için çıkmak üzere untethered jb..
5.0.1 için untethered jb yok henüz..
Zaten 5.0.1 güncellemesi çıkar çıkmaz tüm jb coder ları sakın güncellemeyin diye ortalığı ayağa kaldırdı![]()
5.0 için çıkmak üzere untethered jb..
5.0.1 için untethered jb yok henüz..
Zaten 5.0.1 güncellemesi çıkar çıkmaz tüm jb coder ları sakın güncellemeyin diye ortalığı ayağa kaldırdı![]()
Quantum Abi Naaptın ya tanıyamadım Avatar değişmiş
Bu arada 1 haftadan fazla oldu 5.0 ı download ettim ama yüklemedim telefona. 4.3.3 JB den vazgeçemiyorum![]()
Fusion35 ------> OnurD.
Hangi oyun bu link yada tam adı nedir
Oyunun adı drag racing free ve online olarak oynanılabılen bır oyun app storeden ındırıyorsunuz ve ekledıgınız arkadaslarınız ıle onlıne yarısabılıyorsunuz amac en ıyı sureyı cıkarmak dunya sıralamasıda mevcut hatta bır bolumde anlık olarak dunya uzerındekı kullanıcılar ıle 10 kısı max olmak uzere aynı anda yarısıp sure cıkarıyorsunuz
Drag racing nick: Enginman
herkesı beklerız arkadaşlar oyun ınanılmaz zevklı ve atarlıcok fecı sarıyor saatlerce oynuyorsunuz her modıfıye ayar hepsı var
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
ludacris kardeşimle müthiş rekabetimiz![]()
ilk süre ondan geldi : 10.275
sonra ben : 10.254
sonra ludacris : 10.251
sonra ben : 10.249
rekabet süper
![]()
arkdaslar ı phone 4 de ı phone ı pad yada ı pod olmayan dıger bluetoot cıhazları gormemızı saglayan bır program yada yol bılıyormusunuz elm 327 dıye bır obd 2 cıhazı aldık bluetoot ıle calısıyor androıd telefonlarda baglantıyı saglayabılıyoruz ama ı phone apple olmayan cıhazlardakı bluetoot aygıtlarını gormuyor varmı yardımcı olabılecek olan
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)