User Tag List

Sayfa 196/692 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon
13131 sonuçtan 3.706 ile 3.724 arası

Konu: iPhone & iPad & iOS Hakkında Herşey ( sorular & sorunlar )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı can87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kamerayla ilgili benim de bir sorunum var. Cektigim fotolar telefonda normal, pc ye atinca saga sola donmus ya da ters cikiyor. Pc de saga-sola cevir butonlariyla duzeltiyorum, ama hata veriyor kaydetmiyor. Napicaz buna?
    4S var sende galiba.

foto çekerken ses ayar butonlarını üstte tutarsan, fotoğrafları pc ye aktardığında ters görürsün.

win içinde picture manager programı vardır. onunla çevir.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Şöyle bir problemim var..

Bugün twitterdan beni takip eden birini engellemeye çalıştığımda twitter kapandı ve beni ana ekrana attı. Aynı durum "ayarlar" menüsünde şuan hatırlayamadığım bir ayar içerisinde de başıma geldi.

Durum hakkında bilgisi olan var mıdır?

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bazı programlarda zaman aşımına ugrayıp dışarı attıgı oluyor. home tuşuna seri şekilde 2 kere basıp arka planda çalışan uygulamaları sık sık kapatın. bide cihazı 2-3 güne bir mutlaka kapatıp acın.

ozzi41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mert83 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    I-tunes programına baglayip ordan restoreyi deneyin olması lazım.
    restore işlemi nasıl yapılıypr arkadaşlar bugun 5.1.1 versiyonunu yükledim sonuç değişmedi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozzi41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    restore işlemi nasıl yapılıypr arkadaşlar bugun 5.1.1 versiyonunu yükledim sonuç değişmedi
    ah dur dur benimki de öyle

Ama telefonu tepetaklak çevirince öyle bir ekran geliyor da, sen telefonu tepetaklak mı çeviriyorsun?
    yani home tuşu altta iken kameraya baktığında bu ekran mı var sende?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şöyle bir problemim var..

Bugün twitterdan beni takip eden birini engellemeye çalıştığımda twitter kapandı ve beni ana ekrana attı. Aynı durum "ayarlar" menüsünde şuan hatırlayamadığım bir ayar içerisinde de başıma geldi.

Durum hakkında bilgisi olan var mıdır?
    senin verdiğin komutu uygulamak için boş ram bulamıyor muhtemelen.. Altta bin tane program açık kesin

home iki kez tıkla springboard açılınca daha önce açtığın programları göreceksin, simgelerin üzerine parmağını basılı tut, çarpılardan kapat onları. arada aklına geldiğinde yap bunu

Sbsettings programını yükle cydia dan, cihazın performansını izle kaç mb boş ram var açık programlar nelerdir, vsvs

sbsettings netten ara baya uzun uzun anlatmışlar ne işe yaradığını.. Kesinlikle yüklemelisin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahahahha valla bir anda çoook sevindim
    ama 1 kere oluyor tekrar eskiye geçiyor çıldıracağım yaaa

bu arada kamera normal açılıyor açılır açılmaz terse geçiyor yaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ah dur dur benimki de öyle

Ama telefonu tepetaklak çevirince öyle bir ekran geliyor da, sen telefonu tepetaklak mı çeviriyorsun?
    yani home tuşu altta iken kameraya baktığında bu ekran mı var sende?
    evet home tuşu allta iken kamera düz açılıyor ve birden terse geçiyor ekrandaki yerse yukarı kulaklık tarafına bakıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    senin verdiğin komutu uygulamak için boş ram bulamıyor muhtemelen.. Altta bin tane program açık kesin

home iki kez tıkla springboard açılınca daha önce açtığın programları göreceksin, simgelerin üzerine parmağını basılı tut, çarpılardan kapat onları. arada aklına geldiğinde yap bunu

Sbsettings programını yükle cydia dan, cihazın performansını izle kaç mb boş ram var açık programlar nelerdir, vsvs

sbsettings netten ara baya uzun uzun anlatmışlar ne işe yaradığını.. Kesinlikle yüklemelisin
    Hımm, 2 gündür ne açtıysam hepsi açık kalmış. Kapa kapa bitmedi.

Ben home tuşu ile çıkınca kendisini kapıyor olarak biliyordum. Sbsettings'e de bakayım bir ara.

Bu arada installous'tan tilt indirdim. Para istedi şerefsiz, parasız 60 saniye oynattı. Installous içindeki herşey bedava değil miydi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozzi41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet home tuşu allta iken kamera düz açılıyor ve birden terse geçiyor ekrandaki yerse yukarı kulaklık tarafına bakıyor
    Telefonun gyroscope u bozuk değildir umarım.

Şu programı yükler misin.. Test et bakalım

Gyroscope for iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (4th generation), iPad 2 Wi-Fi, iPad 2 Wi-Fi + 3G, iPad (3rd generation) and iPad Wi-Fi + 4G on the iTunes App Store

Telefonu masaya ön yüzeyi tavana bakacak şekilde olduğunda
    Roll:0 Pitch:0 Yaw:0
    Böyle

Telefonu Şarj girişi altta, on-off tuşu yukarı bakacak şekilde tuttuğunda
    Pitch:90
    Yani böyle

Telefonun simkart girişi altta, ses butonları üstte olacak şekilde masaya 90derece koyduğunda
    Roll:90
    göstermesi gerek.
    Böyle:

test eder misin?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hımm, 2 gündür ne açtıysam hepsi açık kalmış. Kapa kapa bitmedi.

Ben home tuşu ile çıkınca kendisini kapıyor olarak biliyordum. Sbsettings'e de bakayım bir ara.

Bu arada installous'tan tilt indirdim. Para istedi şerefsiz, parasız 60 saniye oynattı. Installous içindeki herşey bedava değil miydi?
    installous taki programlar appstore dakai programların aynısı, crack li versiyonları.
    önce appstore a bak, istediğin programın güncel versiyonu ne onu öğren,
    sonra installious ta arattır. istediğin versiyonu orada gördükten sonra 4-5 tane farklı link göreceksin. onlar, örneğin sen de kırmışsın yayınlamışsın, ben de kırmışım yayınlamışım link vermişim.
    adam kıramamıştır doğru dürüst sen de onu indirmişsindir.
    o indirdiğini sil ipad den,
    başka diğer linktekini indir.

film upload forumları vardır, adam upload yapar linki koyar ya.. millet de emeğe saygı rep yazar onun gibi bisey bu apptrack.org sitesi installious da o sitenin programı işte.. amma ezdim adamları haha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    installous taki programlar appstore dakai programların aynısı, crack li versiyonları.
    önce appstore a bak, istediğin programın güncel versiyonu ne onu öğren,
    sonra installious ta arattır. istediğin versiyonu orada gördükten sonra 4-5 tane farklı link göreceksin. onlar, örneğin sen de kırmışsın yayınlamışsın, ben de kırmışım yayınlamışım link vermişim.
    adam kıramamıştır doğru dürüst sen de onu indirmişsindir.
    o indirdiğini sil ipad den,
    başka diğer linktekini indir.

film upload forumları vardır, adam upload yapar linki koyar ya.. millet de emeğe saygı rep yazar onun gibi bisey bu apptrack.org sitesi installious da o sitenin programı işte.. amma ezdim adamları haha
    Sayende öğrendim bu mereti valla. Zor geliyordu öncesinde apple ailesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elimden geldiğince cevaplarım sorularını da yeni başladın daha dur

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    installous'ta begendigin programı indirmek için tıkladıgın zaman ortalama 3-4 adet ayrı link cıkar. bu linklerden en yukarda olan appstore'un kendi linkidir. yani programın ücretli versiyonu. en üstteki linke tıklama hiçbir zaman. direk olarak alttaki linklerden birisini seç. androidden cok kolay ios bana göre. hem android hem ios kullanıyorum şu anda. bi kaç günlük bocalamadan sonra cihazın kurdu olacagına eminim evren abi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    installous'ta begendigin programı indirmek için tıkladıgın zaman ortalama 3-4 adet ayrı link cıkar. bu linklerden en yukarda olan appstore'un kendi linkidir. yani programın ücretli versiyonu. en üstteki linke tıklama hiçbir zaman. direk olarak alttaki linklerden birisini seç. androidden cok kolay ios bana göre. hem android hem ios kullanıyorum şu anda. bi kaç günlük bocalamadan sonra cihazın kurdu olacagına eminim evren abi.
    Okey onu çözdüm. Bazı siteler de saçma sapan üyelikler istiyor onları da tercih etmiyorum. olay bildiğimiz pc'lerdeki file upload sitelerinin olayı. Benim indirdiğimde hibnenin teki quantumun da dediği gibi cracklenmemiş upload etmiş muhtemelen.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Road Warrior oynuyorum bu aralar app store da ücretsizdi en son. Tavsiye ederim.
    Ayrıca JB kullanıcıları içinde Cydia'daki ücretli uygulamarı ücretsiz olarak indirmek için https://repo.insanelyi.com/ source'unu eklemenizi öneririm.

Cydia'da kullandığım uygulamalar;
    ForeCast : Tuş kilidinde üstte çıkan saat ekranına güncel hava durumu bilgisi ekler.
    Barrel : Menü geçişlerinizi daha şekilli çetrefilli afilli filan yapar.
    Springtomize 2 : Çeşitleri mevcuttur, ben iOS5+ uyumlu olanı kullanıyorum. Kullanımı oldukça zordur. Ekrandaki simgelerin orjinal boyutlarıyla oynamanıza ve ekrana sağdan sola 4, yukarıdan aşağıya 4 simgeden fazlasını eklemenizi sağlar.
    Zephyr : En sevdiğim. Home tuşu kullanmanıza gerek kalmıyor. Parmağınız ile ekranı aşağıdan yukarı yaptığınızda aktif kullandığınız uygulamayı multitab kısmına atıyor. Boş ekranda tekrarlarsanız aynı hareketi multitap kısmını açıyor. Home tuşu bozuk olanlar için ve home tuşunu kullanmak istemeyenler için ideal.

Bu arada 5.1.1 versiyonu için JB çıktı, denedim. Gayet güzel çalışıyor bilginize. Şarj konusunda nasıl yaptılarsa güzel iyileştirme yapmışlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben şimdi evrenden, "cydia dan şöyle bir özellik ekledim ipadime, e çok yavaşlattı cihazı, şimdi ben bunu nasıl sileceğim" gibi bir soru bekliyorum
    Bir kaç güne sorar
    Susun söylemesin kimse

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Telefonu masaya ön yüzeyi tavana bakacak şekilde olduğunda
    Roll:169 Pitch:-1 Yaw:155

Telefonu Şarj girişi altta, on-off tuşu yukarı bakacak şekilde tuttuğunda
    Pitch:-78

Telefonun simkart girişi altta, ses butonları üstte olacak şekilde masaya 90derece koyduğunda
    Roll:-80

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben şimdi evrenden, "cydia dan şöyle bir özellik ekledim ipadime, e çok yavaşlattı cihazı, şimdi ben bunu nasıl sileceğim" gibi bir soru bekliyorum
    Bir kaç güne sorar
    Susun söylemesin kimse
    Şu ana kadar yaptıklarımı anlayarak yaptım. Öyle bir durumda 5.1.1'e geri döner, bir kez daha jb'ler o son yüklediğim ve yavaşlatan mereti yüklemem.

Ya da ikon üzerine basılı tutar, çarpıya basarak silerim. ( Gerçi bundan kıllanıyorum, gerçekten tam olarak siliyor mu? + download ettiğim setup dosyaları ebediyen muhafaza ediliyor mu? ediliyorsa nerden silinecek merak etmekteyim )

Gibi çözümlerim var ama mutlaka benim bilmediğim senin bildiğin çözümler de vardır

Bu arada activator diye birşey geldi, sanırım o sb'li zımbırtıyı indirdiğimde yüklendi. Sb'li zımbırtıdan status bar'a ram kullanımı, ip ve tarihi ekledim. Sonrasında hem sb'yi hem de activatoru attım ıvır zıvır klasörünün içine

+daha itunes kullanmayı öğrenemedim. pc başına geçeyim onu da sorucam )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler