herkeste iphone 4 olmasından dolayıda sıkılmıştım.bende s3 ün muhteşem özelliklerine şaşırarak bi koşu gittim ,inceledim ama tablet bilgisayar gibi çok büyük ve kullanışsız.benim için boyutta önemli o yüzden vazgeçtim.artık iphone 5 i beklicez...
herkeste iphone 4 olmasından dolayıda sıkılmıştım.bende s3 ün muhteşem özelliklerine şaşırarak bi koşu gittim ,inceledim ama tablet bilgisayar gibi çok büyük ve kullanışsız.benim için boyutta önemli o yüzden vazgeçtim.artık iphone 5 i beklicez...
sen beni kopyaladın ahanda tazminat davası vs diyerek bırakın yesinler birbirlerini..
onlar birbirlerini yerken ortaya daha iyi işler çıkıyor, bizler de mutlu oluyoruz işte..
ios ya da android ise tamamen keyif konusu..
benim için apple ın ios için söylediği konular doğru geliyordur, kullanıcı herşeyi yapmamalıdır, başkası için android çok esnek olmalıdır..
Ancak bu işler terazi gibidir aslında.. Hangi kefeye ağırlığı koyarsan diğer taraf hafifler..
ios esnek olmayarak stabil çalışmasını, güvenliğini ve olası bir takım hataları önlemek istemiştir, bir takım kullanıcı bunu tercih etmiştir,
andriod de esnektir ama açık kaynak kodlu olduğu için tüm müdahalelere açıktır, bir takım kullanıcılar da bunu tercih etmiştir.
Ha bana neden ios mantıklı geliyor, android kafama yatmıyor bunu anlatmaya çalışırım. Ama android kullanıcısına da tukaka demem.. Sadece benim bakış açım farklı benim mantalitem farklı, onunki farklı..
Aynen katılıyorum son yazdıklarına.
Önce ki postumda da yazdım , rekabet iyidir bize yarar.
IOS'ta dediğin gibi stabil ama bazı şeylerden ödün vererek.Tamamen kullanım tarzları sonucu yapılan seçimler.
Ağustos ayı sonu itibariyle cillop gibi, yurtdışı olmayan, Vodafone dan alınma, Factory unlock, Gevey vs derdi olmayan, ip4 - 32gb - siyah tüm aksesuarları ile satılıktır ama şu an değil..![]()
Kaç lira eder bizim telefonlar yenisi gelince acaba ?
4 - 32gb
Golf MKVII 1.6 Tdi
Iphone ile internete fazla girmeden fazla oyun kasmadan gunde maximum 50 civari msj ve birkac arama ile 2 gunu cok rahatilikla deviriyordum 3gs ve 4 ile isi internet bozuyo![]()
ipad satan varsa teklifler değerlendirilir![]()
asus 1001 ha ile takas düşünür müsünüz bende onu hiç kullanmıyorum minibooklar çıkdığında hevesle almıştım toz dahi yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)